reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Czesc dziewczyny, witam sie porannie :) Tyle rzeczy bym dzis zrobila a musze sie oszczedzac.. bo normalnie gory bym mogla przenosic..
Ja biore no-spe 1x ta mocniejsza choc bywaly dni ze 2x. MgB6 jak na zlosc mi sie skonczyl kurde, a od srody mialam go odstawiac, bez sensu.
Ech .jagódka.. az nie wiem co powiedziec.. faceci...
Moj wczoraj salatke robil, taka jego specjalnosc, 3 godziny nad nia stal, dumny jak paw. Obiad dwudaniowy chyba by do teraz robil. Ale jaka duma w jego oczach..i jak mu mam powiedziec ze kiepska wyszla? Hihi
Czyli syndrom wicia gniazda Cię dopadł :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Już jestem po wizycie. Na ktg leżałam prawie godzinę i dopiero jak zeszłam to okazało się że piszą się skurcze po 80% co 10-12 minut ale lekarz stwierdził że nie rodzę bo szyjka zamkniętą ale już skrócona. TBS ujemny całe szczęście. Dał mi skierowanie na morfologia coombsa i hbs i powiedział że mam się pośpieszyć żebym przed porodem zdążyła

Dzień dobry wszystkim :)
Mnie włosy nie wypadały na początku ciąży, za to teraz nadrabiają. Moja mała jest ruchliwa, a ostatnio praktycznie codziennie ma czkawkę. Współczuję Wam tych skurczy, mnie na szczęście nie męczą.
Anna25, kciuki za wizytę!
Rozmaryn po 80%? To sporo! Być może TA chwila zbliża się wielkimi krokami :)

Hej Laski, ja dziś Młodą wyprawilam i dalej do łóżka dziś wielki dzień mąż wraca od 3 nocy go nie było :(

Z wypadaniem włosów też tak miałam po porodzie, dlatego zaczęłam ciąć :p no i do dermatologa, ale że karmiłam piersią to dostałam tylko wcierke polecam 2 razy dziennie i włosy rosły i odrastaly :)

Poród już bliżej niż dalej ja chyba cała w strachu :p
A powiedzcie mi rozwarzacie opcje pasów poporodowych czy gorestow?
Ja po pierwszej ciąży od teściowej dostałam takie wyszczuplające body (nie zakrywajace piersi) teraz sobie też zamówiłam. A po połogu zamierzam kupić gorset Link do: gorsety wyszczuplające just beck - Just Perfect Body

Elena ,la_Nina Mi po tej odżywce Eveline 8w1 dopiero sie problem zaczal :).

Próbuje obiad zrobić dziś, chociaż zupę ale te skurcze mnie scinaja.

Ile razy dziennie ta no spe bierzecie? Ja do tej pory raz wieczorem brałam.

Ja nie zamierzam kupować gorsetów, pasów itp. Nie czuję jakiegoś ciśnienia na wyglądanie superfit po porodzie - myślę, że wszystko w swoim czasie ;) a z resztą, przynajmniej na razie, jakoś bardzo się nie roztyłam. Chociaż jedzenia sobie nie odmawiam ;)
Airfix ja nie pomogę - na szczęście przez całą ciążę nie miałam potrzeby brania no spy, biorę jedynie magne b6 (skurcze łydek).

reklama
Ja lekow juz nie biore, bralam wczesniej, nospe od czasu do czasu plus magnez i progesteron. Teraz juz nic, boje sie ze nie urodze, jak organizm lekami bedzie przesiąknięty. A zależy mi na porodzie naturalnym. Według mojego lekarza wszystkie leki powinno sie odstawić w skończonym 34.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry