reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Też się dołączam do kciuków:)
U mnie dziś brzuch trochę miększy, chociaż wieczorem myślałam, że rozbije patelnie na głowie A. Ręce i cycki opadają. Tak skręcał szafkę do łazienki, że chyba już nie da się jej złożyć. 300 zł poszło się bujać:(( Jak dziś będzie lepiej, to wezmę wkretarke i spróbuję to złożyć - o ile się da. Szlag by to, pieniądze z prezentu zamiast na siebie przeznaczylam na te cholerna szafkę, po co było się za to brać, skoro wiedział, że go przerosło..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maryliesse Ja biorę jedna zwykła...Ale chyba muszę przejść na ta forte jak jagodka bo to nie do wytrzymania od kilku dni. Skurcze 2-3godz i spokój. Potem od nowa. Magnez magne b6 Max lykam po 6tabl...ciut lepiej jest. I leżę do zanudzenia.

Airfix tylko ta forte jest na receptę, a odpowiednikiem bez recepty jest no-spa max.
Wysuszę włosy i jadę do laboratorium, gin nie powiedział nic o badaniach, chyba zapomniał, ale pewnie w poniedziałek mnie o to zapyta:p, więc już zrobię tę morfologię i mocz

Dzien dobry dziewczyny:)
Moja mala w brzuchu cos dzis sie slabo rusza... zjadlam sniadanie i czekam ... troche sie martwie, ale moze te ruchy juz takie kiepskie beda
Co myslicie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry dziewczyny:)
Moja mala w brzuchu cos dzis sie slabo rusza... zjadlam sniadanie i czekam ... troche sie martwie, ale moze te ruchy juz takie kiepskie beda
Co myslicie?

Barnek! Miałam właśnie pisać to samo! Całą noc miałam spokój i odkąd wstałam i zjadłam śniadanie też czekam i się martwię

No wlasnie Sojna, ja cos tam czuje ale nie to samo co ze dwa dni temu... jakies takie wytlumione sa strasznie. Miejsca to juz malo... ale i tak sie martwie.

No wlasnie Sojna, ja cos tam czuje ale nie to samo co ze dwa dni temu... jakies takie wytlumione sa strasznie. Miejsca to juz malo... ale i tak sie martwie.

No to też tak mam... Jakieś takie lekkie musniecia i właśnie przytlumione a zazwyczaj to wariuje jak szalony. Raczej nie jestem przyzwyczajona do tego, że tak słabo go czuje

Jagodka Wiem ze na recepte:) Ja mam aptekę taka ze dostaje prawie wszystkie leki na recepte bez niej- także o dostępność się nie martwię. Można by też po dwie tabl brać w sumie. Oby jeszcze dotrwać kilka tygodni. Mi się znów skurcze z krzyża i brzucha zaczynają , ze 3godz z głowy mam.

reklama
Do góry