reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Wlasnie wrocilam z zakupow i apteki i jestem cala mokra... nie dosc ze ciezko sie chodzi, dzwiga to jeszcze ubralam kurtke zimowa, szalik a na dworzu + 16 C

A ja nospy nie biore, chyba moje skurcze sa jak do tej pory laskawe dla mnie :)

Ja juz dawno zapakowalam zamrazrake roznymi cudami na takie dni, gdy nie bede w stanie gotowac czy jak nie bedzie mi sie chcialo. A jak mam flow do gotowania to zazwyczaj robie wieksza ilosc i potem mroze porcjami. No i dobrze, ze malzonek potrafi gotowac to zawsze jest jakies wyjscie :)
Ja też [emoji4]

Mi też się podoba jak facet ma obrączkę ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wyobrażam sobie, żeby mój nie nosil[emoji6]
No wcale się nie dziwię, że Was skręca [emoji14] my też teraz jeszcze korzystamy :) kiedy masz wizytę?

My też [emoji3]

Ja wszytskie Piekne ciazowe wlosy jakos przez kolejne miesiace trace, mam dlugie ciemne wlosy wiec sa wszedzie :( po calym domu, na poduszce masakara. Chyba jakos po 6 miesiacach po porodzie mi sie reguluje.

U mnie podobnie, mam długie gęste, a teraz [emoji35]

W ciąży też wypadają, moje chyba nie wiedziały, że nie powinny...
Moje też nie [emoji23][emoji23][emoji23]

Nareszcie dziś wizyta, zobaczymy co tam u nas słychać i jak lekarz zareaguje na moje ostatnie wyniki

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Z tym oczyszcaniem pzred porodem to nie wiem, jakie wy macie dosw., ale u mnie bylo tak, ze kolo poludnia we wtorek zrobili mi masaz szyjki, doszlam do domu i zaczely sie skurcze, takie co 7-8 min (ciaza byla juz 2tyg po terminie), po kilku godzinach dopiero odpadl czop i wtedy wc bylo kilka razy a konkretnie, kolo polnocy pojechalismy do szpitala. I pomimo, ze glodna pewnie bylam to wcale tego nie pamietam, jakos nie mialam specjalnie ochoty na jedzenie jak skurcze byly co 3-4 min i zero rozwarcia. Dostalm super sniadanie, ktore zjadl moj maz :) nast dnia kolo 14 zero rozwarcia, mocne skurcze, aj wycienczona, tetno dzidziusia zaczelo zanikac i zaraz zawiezli mnie na stol, po drodze sie pytali co i kiedy jadlam ( no nic prawei cala dobe, pilam tylko wode), dali cos do picia dziwnego i tyle.
Wiec nei wiem szczerze mowiac czy rozwolnienie to pierwszy znak ze sie zaczyna czy tak juz nie, ze najpierw sie zaczelo i w miedzyczasie przyszlo "oczyszczanie" :)

Do góry