W lozku juz leze, ale na spanie to szans nie ma... i co tu robic...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też [emoji4]Ja juz dawno zapakowalam zamrazrake roznymi cudami na takie dni, gdy nie bede w stanie gotowac czy jak nie bedzie mi sie chcialo. A jak mam flow do gotowania to zazwyczaj robie wieksza ilosc i potem mroze porcjami. No i dobrze, ze malzonek potrafi gotowac to zawsze jest jakies wyjscie
My też [emoji3]No wcale się nie dziwię, że Was skręca [emoji14] my też teraz jeszcze korzystamy kiedy masz wizytę?
U mnie podobnie, mam długie gęste, a teraz [emoji35]Ja wszytskie Piekne ciazowe wlosy jakos przez kolejne miesiace trace, mam dlugie ciemne wlosy wiec sa wszedzie po calym domu, na poduszce masakara. Chyba jakos po 6 miesiacach po porodzie mi sie reguluje.
Moje też nie [emoji23][emoji23][emoji23]W ciąży też wypadają, moje chyba nie wiedziały, że nie powinny...