reklama
kasia.zosia
Moderatorka
O mam to samo, paznokcie tragedia, jak tylko trochę podrosna to zaraz się łamią, za to włosy nie wypadaja, są mocne, błyszczące. Pewnie to zasługa witamin, olejku kokosowego i tego ze nie farbuję od prawie roku. Mam nadzieje ze po porodzie też takie będąEllie123, Super_mysz - ja też ryczalam jak to oglądałam
Ellie - uuuuiu no to było ostro dzisiaj
Super_mysz - ja paznokcie mam tragiczne ale za to włosy o niebo lepsze niż przed ciążą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
super_mysz17
Fanka BB :)
Mi mniej więcej do połowy ciąży włosy wychodziły garściami i to dosłownie. Myślałam, ze łysa zostanę. A później same z siebie przestały mi wypadać, zrobiły się ładne i błyszczące wiec nie wiem czemu na początku takie słabe były.. ale słyszałam, ze podczas karmienia strasznie wypadają i nie chcę powtórki z rozrywki :/
Ja wszytskie Piekne ciazowe wlosy jakos przez kolejne miesiace trace, mam dlugie ciemne wlosy wiec sa wszedzie po calym domu, na poduszce masakara. Chyba jakos po 6 miesiacach po porodzie mi sie reguluje.
sojnabig
Mi mniej więcej do połowy ciąży włosy wychodziły garściami i to dosłownie. Myślałam, ze łysa zostanę. A później same z siebie przestały mi wypadać, zrobiły się ładne i błyszczące wiec nie wiem czemu na początku takie słabe były.. ale słyszałam, ze podczas karmienia strasznie wypadają i nie chcę powtórki z rozrywki :/
No to ja miałam dokładnie to samo, często słyszałam że w ciąży włosy są super a mi też do połowy sypaly się dosłownie. Wszędzie, dosłownie wszędzie były moje włosy. A później... Totalna odmiana, ostatnio mąż znalazł mój jeden włos w kuchni i aż był w szoku, bo zapomniał jak to było z nimi tragicznie teraz są lśniące i nie wypadają
Ale też słyszałam, że karmienie piersią ma bardzo duży wpływ na włosy ( negatywny wpływ
Kasia.zosia - ja farbuje baaaardzo długo i tak jak pisałam, przed ciąża i do połowy bardzo mi wypadaly. Farbowac nie przestałam a kondycja i tak o wiele lepsza
turluturlu
A mi w ciąży wypadła połowa moich cudnych, gęstych włosów.. Żelazo mi trochę pomogło, ale lekarz kazał mi już odstawić, więc już widzę powtórkę z rozrywki. Mało tego-mam lekkie zakola i naprawdę są przerzedzone. Szczerze mówiąc jest to dla mnie frustrujące, bo miałam cudowną ciemną czuprynę.
Ja już zmykam do łóżka dziewczyny bo nos zatkany, ogólne osłabienie, nie ma co igrać z losem, przeziębiona bym nie chciała rodzić ;-)
Dobrej nocy Mamuśki
Ja już zmykam do łóżka dziewczyny bo nos zatkany, ogólne osłabienie, nie ma co igrać z losem, przeziębiona bym nie chciała rodzić ;-)
Dobrej nocy Mamuśki
U
użytkownik 902
Gość
To nie karmienie piersią. W ciąży włosy nie wypadają (przynajmniej nie powinny) i dopiero po porodzie to co nie wypadło a normalnie by wypadło, wypada. Niezależnie od metody karmienia. Sajgon zaczyna się ok 3 miesiąca i trwa do pół roku po porodzie
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
super_mysz17
U mnie najgorzej było w łazience, bo tam zawsze rozczesywałam włosy i suszyłam więc tam były dosłownie kłęby moich włosów
To może jak mi do połowy ciąży wypadały a później od połowy już nie to się wyrównało i po ciąży nie będą mi wypadać bo w sumie aktualnie mój stan włosów jest jak przed ciążą, nie ma ich więcej a tyle samo
To może jak mi do połowy ciąży wypadały a później od połowy już nie to się wyrównało i po ciąży nie będą mi wypadać bo w sumie aktualnie mój stan włosów jest jak przed ciążą, nie ma ich więcej a tyle samo
sojnabig
Jagódka - o proszę, nawet nie wiedziałam... Ale ja to w sumie jestem przyzwyczajona do tego, że lecą klebami
Super_mysz - u mnie w kuchni właśnie tragedia, mam tak białe płytki, a włosy czarne. Nie było opcji, żebym w domu miała rozpuszczone włosy...
Super_mysz - u mnie w kuchni właśnie tragedia, mam tak białe płytki, a włosy czarne. Nie było opcji, żebym w domu miała rozpuszczone włosy...
reklama
W ciąży też wypadają, moje chyba nie wiedziały, że nie powinny...To nie karmienie piersią. W ciąży włosy nie wypadają (przynajmniej nie powinny) i dopiero po porodzie to co nie wypadło a normalnie by wypadło, wypada. Niezależnie od metody karmienia. Sajgon zaczyna się ok 3 miesiąca i trwa do pół roku po porodzie