reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Oczywiście że psom nie należy do końca ufać. Dlatego też będę bacznie obserwować psy, tym bardziej że są dwa i mają dwa różne charaktery :) mam jeszcze kota ale to podwórkowiec więc szybko kontaktu z małym miał nie będzie więc o niego narazie się nie martwię.

Ja póki co jeżdżę kiedy muszę, np dziś muszę się ruszyć samochodem ale generalnie staram się już jeździć jak najmniej bo ja jestem nerwowym kierowcą a jak się za bardzo zdenerwuję to zaraz mi się gorąco robi i muszę się zatrzymywać żeby nie paść za kierownicą. W ogóle mam krótkie nogi i jak odsunę fotel żeby mi się brzuch zmieścił to coraz mniej sięgam do pedałów.

Fotelik to pewnie mąż zamontuje jak będzie po nas jechał do szpitala dopiero :)

reklama
A myślałam, że tylko ja oddaję samochód do czyszczenia i chcę już montować wszystko:D
Ellie123, jak uważasz, ja jeszcze czekam tydzień lub dwa bo u nas paskudna pogoda (piach, śnieg, sól:D) więc się jeszcze wstrzymujemy:)

Musze dac do czyszczenia w srodku bo oststnio mniej jezdze i pozyczam samochod mezowi, a ten dzieciolek pali w srodku papierosy... mowilam mu ze to jest samochod dla dziecka i niech pali w swoim ale co wejde to widze popiol z tylu na chodniczkach i siedzeniach :(

Ja juz tez nie jezdze, widze ze mam coraz gorsza koncentracje i zrezygnowalam.
My ze wzgledu na powiekszenie rodziny rzutem na tasme kupilsmy nowy samochod, bo w starym nam by sie foteliki 3 nie zmiescily, wiec teraz mamy nowy.
Ja torby nie pakuje jeszcze, boje sie za jak spakuje to zaraz urodze ( jakby to mialo jakis wplyw) - spakuje sie jak skoncze 37 tc... ;) wtedy bede gotowa do porodu to i torbe ogarne.
Musze staniki do karmienia kupic, HM musze zobacZyc. Ktoras chyba polecaja jakis inny sklep. Jagodka nie Ty?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też w nocy gorąco :p a zawsze zmarźluch byłam :D
Ja mam boksera i dwa yorki więc mam zabawnie w domu :) też do końca nie ufam psom szczególnie jeśli chodzi o dzieci więc będę uważać.
Ja do szpitala mam małą walizkę dla małego i torbę dla siebie. Tyle tego trzeba mieć ,że ciężko się pomieścić a w jedną ogromna walizę chyba nie wygodnie...

Klauduska u nas to samo! Rodzice zawsze brali ze schroniska duże psy (4 do tej pory przez 25 lat) i one nigdy nikogo nie ugryzły. Ja sama boje się obcych psów bardzo ale tych moich u rodziców nigdy. Jednak u nas psy są w ogródku i z noworodkiem raczej nie miały nigdy kontaktu.
Barnek my kupujemy niedługo auto bo do naszego tez nie wejdą z tylu 3 foteliki. Można zapytać na jakie się zdecydowaliście?
Ja jeżdżę autem codziennie do przedszkola.
Grabcia to super!

reklama
Kasia.zosia jasne ze mozna. Kupilsmy VW touran, polowalismy cala czas na Sharan i moj m taki tez chcial, ale nadazyla sie super okazja wiec kupilsmy tourana. Jest totalnie nudny, ale nas fajnie miesci. Z tylu nie ma kanapy, sa trzy fotele. Nawet Mama jak jest u nas to sie miesci, bo sie otwiera 3 rzad siedzen. Jest mniejszy od Sharan ale my w miescie mieszkamy wiec akurat.

Do góry