Moja ciąża była planowana i wyczekiwana, w szczególności przez mojego męża. On zawsze lubił dzieci a dzieci lgnęły zawsze do niego. A ja teraz niedość że jestem szczęśliwa, że będę mieć w końcu dzieciątko to jeszcze cieszy mnie szczęście mojego męża i że w końcu spełniło się jego marzenie
Teraz ciągle chodzi i powtarza, że już się nie moze doczekać i odlicza dni. I powiem wam, że zawsze myślałam, że będę mieć problem z pokochaniem kogoś kogo nie znam i nie widziałam ale teraz już wiem, że to potrafię, bo kocham swojego synka ponad wszystko.
Airfix to niezłe ziółko z twojej teściowej. Ale zrywając z nią kontakt zrobiłaś bardzo dobrze, bo tylko zatruwałaby wam życie.
Moje psy są zbyt głupiutkie na to aby coś wyczuwać. Jedynie jestem przekonana, że york będzie zazdrosny jak się urodzi dziecko. Już teraz jest zazdrosny o tego drugiego kundelka. Trochę go rozpieściłam ale ostatnio biorę już go na dystans żeby czasem dziecka nie zaatakował, choć w to wątpię aby aż tak zareagował ale lepiej dmuchać na zimne.