reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Moja matka i teściów rodziły dzieci poniżej 4 kg, mój pierworodny 4600/60cm nie wiem po kim chyba po listonoszu teraz ma 6,5 roku i nosi ubrania na 134cm. Drugie w 37 tc ma około 3.5 kg więc też maleństwa nie urodzę chociaż położna mnie "pocieszyła" powiedziała że skoro dalam radę urodzić 4600 to drugi klocek też się przeciśnie ( nie ważne że syna mi wyciskali stosując niedozwolone techniki)

reklama
Ja rodze
dzieci podobne wagowo do mnie i mojego brata, mimo, że mąż jest wysoki. Coś w tych genach na pewno jest, tylko ciężko w pierwszej ciąży wywrozyc, po którym rodzicu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Turluturlu U mnie ta sama sytuacja. Główka tak nisko ze czuje jak napiera. Lekarz dał mi 2tyg. Tydzień już minął,ja staram się leżeć co by ten 37tydz minął. Mała się coś rozleniwila ostatnie 2dni, może zbiera siły do porodu:)

Barnek Jaki model wózka kupiłaś?:) Ja Teutonie pół roku używana odkupiłam, ale kupiona przez tamtą Pania grudzień 2015,wiec mam jeszcze 2lata gwarancji.

Turluturlu U mnie ta sama sytuacja. Główka tak nisko ze czuje jak napiera. Lekarz dał mi 2tyg. Tydzień już minął,ja staram się leżeć co by ten 37tydz minął. Mała się coś rozleniwila ostatnie 2dni, może zbiera siły do porodu:)

Barnek Jaki model wózka kupiłaś?:) Ja Teutonie pół roku używana odkupiłam, ale kupiona przez tamtą Pania grudzień 2015,wiec mam jeszcze 2lata gwarancji.

U nas to samo [emoji24] młody bardzo nisko, 38 tydzień, niby spokojny a tu cisza... Także za godzinkę mój pies idzie do salonu piękności a ja na ktg :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas to samo [emoji24] młody bardzo nisko, 38 tydzień, niby spokojny a tu cisza... Także za godzinkę mój pies idzie do salonu piękności a ja na ktg [emoji14]

Ja chciałam ktg zrobić ostatnio żeby na szpitalu nie zostawać to mi cena 35zl rzuciła. Bo to jest dla pacjentek z oddziału tylko za darmo i ze wskazań. No dajcie spokój.

Ja śpię jak mi wygodnie :D na każdym boku :D

Mi z kolei wygodniej na prawym, choć nie wiem czy wogole mogę powiedzieć, że śpię [emoji53]
Jagodka przez ta przerwe w opisie myslalam ze naprawde rodzisz teraz :)
Ja też [emoji4]
Czy Wam też wróciły mdlosci jak na początku ciąży? Mnie mdli, co chwila mi słabo i drażni mnie zapach miesa/kiełbas [emoji33][emoji33][emoji33]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Ja chciałam ktg zrobić ostatnio żeby na szpitalu nie zostawać to mi cena 35zl rzuciła. Bo to jest dla pacjentek z oddziału tylko za darmo i ze wskazań. No dajcie spokój.

Jakie głupie :// ja chodzę do niby prywatnej przychodni akurat mam pod domem ale od 37 tygodnia normalnie robią na NFZ bez żadnych skierowan i wskazań. Po prostu przychodze mówię że chce ktg i mnie umawiaja :)

Do góry