reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jagódka akurat w przypadku mojej mamy to chodziło o to aby mogła się pochwalić przed koleżankami, że jej dzieci studiują a nie aby im się lepiej żyło po studiach. Kiedyś rozważałam studia, jeszcze nie podjęłam decyzji a już wszyscy dookoła byli powiadomieni, że idę na studia.. w efekcie nie poszłam to się wściekała, bo ludziom powiedziała co innego. Także nie wygląda to tak kolorowo, choć moja mama jest na prawdę dobrym człowiek to ma swoje odchyły

reklama
Dziewczyny, ja już po wizycie.
Mała waży 2770. A to mój 36 tydzień. To chyba dosyć pokaźne dziecko, co? :)
Szyjka króciutka i choć trzyma dobrze to i główka baaardzo nisko, lekarz powiedział, że do terminu nie donoszę, że ten tydzień mam się oszczędzać żeby donosić do 37 tygodnia.
Żadnych szaleństw, sprzątania, basenu i innych głupot.
Dopiero do mnie doszło chyba dzisiaj, że to już niedługo.. Torba oczywiście niespakowana! Jutro się za to biorę.
A..no i kurna GBS dodatni :(
Klauduska, jak piszesz o swojej mamie, to jakbym czytała o swojej-typ kierowniczki, co wszystko zrobi lepiej:D
No ja śpię na lewym bo na prawym i na wznak się duszę niestety...:(

Co do spania Mamaginekolog wypowiadała się też podczas transmisji live na fb. Mówiła, że spanie na lewym boku jest wg niej wskazaniem tylko przy złych przepływach. Ale niestety prawda jest taka, ze sami ginekolodzy szerzą taką "wiedzę" i to może stąd kobiety to biorą ;)

A co do mnie to od początku ciąży śpię prawie cały czas na prawym boku, bo tylko tak zasypiam. Mój lewy bok jest nie wiem.. niesymetryczny? I nie umiem na nim utrzymać równowagi. A na brzuchu spałam do 15 tc mniej więcej :p

Turluturku, moja bratowa ma termin na 8.02 i mały ważył dziś 2600, więc to raczej normalna waga.
Ja śpię raz na lewym raz na prawym boku. Na wznak nie mogę bo się duszę.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie mogę spać na plecach ani nawet leżeć w ciągu dnia bo robi mię się slabo. Raz u lekarza podczas ktg o mało nie zemdlalam, od tamtej pory zawsze robie ktg bokiem. A poza tym czy prawa czy lewa jest mi obojetne.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry