Tyle napisalyscie, ze juz polowe pozapominalam
Mi brakuje spania na plecach i nan brzuchu i choc zasne czy na lewym czy na prawym to budze sie prawie na plecach. Dziwne ze jak sei budze to jest ok, a jak poloze sie na brzuchu nie spiac to mnie dusi.Moja mam twierdzi ze spala ze mna do 8mca na brzuchu, bo tak jej bylo wygodniej. Ale pewnie mie sciemnia
Ja urodzilam sie na 56cm, waga ponizej 4 gk. Maz mial ponad 4kg i chyba 54cm, a pierwsze dziecko mialo 50cm/3800 (2 tyg przenoszony) i teraz nadal jest malutki tzn malego wzrostu i bardzo szczuplutki. Wiec nie wiem czy mozna to powiazac. I dlatego mi wkurzaja w przychodni an kontroli z synkiem, ze wstukuja moje dane, dane meza i komputer im liczy , ze synus za wolno rosnie. Robili nawet badania i przeciez wiem, ze je dobrze i wtsraczajaco i dodatkowo tlumacze im, ze ja bylam do 5 klasy najmniejsza, taka pchla, a potem w 8klasie, w ciagu roku uroslam 14cm i teraz mam 174
Moze u niego bedzie tak samo?
Co do oczekiwan rodzicow to moi zawsze chcieli zebym byla fryzjerka, zostala na wsi i wyszla za chlopaka, ktory im sie podobal. A ja poszlam swoja droga
Zawsze chodzilam swoimi drogami
Teraz nie ma wtracania sie bo sa daleko, a tesciowa tez ma swoje zycie i sie nie wtraca