reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny mam takie nietypowe pytanie...czy wierzycie ze zwierzak moze wyczuc zbliżający sie porod? :-) nie jestem z tych przesadnych, ale mamy taka kotke, ktora jest bardzo strachliwa i rzadko sie zbliza do ludzi, a dzis od rana siedzi ze mna na lozku i patrzy sie na mnie :-) niby oznak zadnych nie mam a do terminu jeszcze ponad miesiac, ale zastanawia mnie jej zachowanie. Tym bardziej ze ostatni tydzien mialam bardzo stresujacy, dzis zdenerwowanie osiagnelo apogeum i jak mierzylam cisnienie to mialam 133/110 a puls 135. Do tego napad ciepla i wymioty, skurcze mam ale bezbolesne i nieregulane. Mam nadzieje ze to jednak moje zdenerwowanie tylko wyczuwa.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam takie nietypowe pytanie...czy wierzycie ze zwierzak moze wyczuc zbliżający sie porod? :-) nie jestem z tych przesadnych, ale mamy taka kotke, ktora jest bardzo strachliwa i rzadko sie zbliza do ludzi, a dzis od rana siedzi ze mna na lozku i patrzy sie na mnie :-) niby oznak zadnych nie mam a do terminu jeszcze ponad miesiac, ale zastanawia mnie jej zachowanie. Tym bardziej ze ostatni tydzien mialam bardzo stresujacy, dzis zdenerwowanie osiagnelo apogeum i jak mierzylam cisnienie to mialam 133/110 a puls 135. Do tego napad ciepla i wymioty, skurcze mam ale bezbolesne i nieregulane. Mam nadzieje ze to jednak moje zdenerwowanie tylko wyczuwa.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie wkrótce się okaże;)

Dziewczyny rodzą czasem wcześniej przez stres,mnie to już nic nie rusza mój P.tak często doprowadza mnie do szału i łez,że aż w szoku jestem,że jeszcze nie urodziłam.
Myślicie,że jak mu rozkwasze patelnie na głowie, to potraktują mnie łagodniej,,że w ciąży czy w afekcie?

Pewnie wkrótce się okaże;)

Dziewczyny rodzą czasem wcześniej przez stres,mnie to już nic nie rusza mój P.tak często doprowadza mnie do szału i łez,że aż w szoku jestem,że jeszcze nie urodziłam.
Myślicie,że jak mu rozkwasze patelnie na głowie, to potraktują mnie łagodniej,,że w ciąży czy w afekcie?
Heheh fajnie by było bo też mi ta patelnia chodzi po głowie :D ale po przemyślenia jednak stwierdzam że jeszcze mi się potem przyda maz z trojka dzieci.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mojemu to nawet patelnia nie pomoze, cos ciezszego trzeba !!! Kawaler sie zrobil od siedmiu bolesci... tyle pracy w domu, za miesiac bedzie musial nas otrzymywac a ten sobie z kolegami od rana do wieczora siedzi... eczoraj dzwonie ( caly dzien siedzialam sama ) i pytam sie jak dojedzie z pracy do domu bo sniezyca jest.. a ten ze i tak robi komode dla synka a pozniej ktos go odwiezie... a za chwile okazuje sie ze jego siostra byla u niego w pracy i jego nie ma bo siedzi na koncu naszej ulicy z kolegami...

Ojej... dziewczyny ... ja nie wiem czy ja bym w takim związku wytrzymała.. to chyba ponad moje nerwy by było az juz w ciąży to wogole pewnie bym roztrzaskała. A jak chcecie rodzic z parterami czy bez??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry