reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A ja od rana jakas werwa, u nas -24st mrozu to rozmrazam zamrazarke, bo wszystko wywalilam na zew i sie nie rozmrozi na bank :) chlopcy skrecaja lozko, bede pozniej ustawiac wszystko. no i na sniadanie byly nalesniki :)

rozmaryn - czyli uspokoilo sie juz?

reklama
Asiami Lepszym wyborem będzie z tych co podałaś ten Baby Design Lupo (Dotty mi się podoba bardziej,no i Husky ), jakościowo są lepsze niż Bebetto. Nie pamiętam wagi ( ja maniaczka wozkowa;) ) ale koleżanka ma Bebetto Holland i dla mnie za ciezki- ja szczupła i nie za wysoka jestem. Dużo lepiej się Baby Design mi prowadziło. A ostatecznie kupiłam Teutonie Be You V3

Ja do szpitala jechałam ze skurczami co 15min, nim dojechalam 50km były już co 2min i 4cm rozwarcie. Dlatego teraz przy drugim nie wiem kiedy wybrac ten odpowiedni moment.

Husky to był mój pierwszy typ, ale w końcu stanęło na Roan Bass Soft - konstrukcyjnie niemal identyczne, prowadzą się bardzo podobnie, a Roan lżejszy o kilogram.

Husky to był mój pierwszy typ, ale w końcu stanęło na Roan Bass Soft - konstrukcyjnie niemal identyczne, prowadzą się bardzo podobnie, a Roan lżejszy o kilogram.
Roan moja milosc :) jego bylam pewna na 100%...to byl moj typ:) Wszystko bylo idealne do czasu nim chcialam kupic hehe Dalej uwazam ze to wozek idealny i polecam, ale mi potrzebne bylo to "cos jeszcze" chcialam pozadniejsza spacerowke i dobrej jakości części z uwagi ze z wózkiem dziennie będę mieć do pokonania ponad 10km.
W przedziale do 2000zl Roan jednak jest moim faworytem :)

Cześć dziewczyny :) u mnie dziś na śniadanie bułeczki :)
Świetny jest ten przepis, zmieniłam tylko nadzienie, zrobiłam jak moja babcia z gorzkim kakao i z serem z wanilia :)
1483698728-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Ciśnienie w miarę się utrzymuje, ale cały czas jest na granicy. Mam wrażenie, ze trochę sama się nakręcam i ciśnienie rośnie, bo jestem poddenerwowany. Pije melisę może mnie trochę uspokoi. Koniecznie muszę zapytać o ten Acard lekarza.
Mnie tez się wydaje, ze dopiero co testy pokazywały kreseczki a tu juz mamy gorący okres na forum[emoji1] strasznie szybko ten czas minął.
Asiami my mamy taki
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu

Mamy trochę inne kolory i inna torbę, wózek był kupiony we Włoszech

Ja od samego początku uparłam się na inglesine, moja starsza córka miała spacerówkę tej firmy i u nas sprawdziła się rewelacyjnie. Tanie nie są, ale na szczęście udało nam się kupić używany w bardzo dobrym stanie i niskiej cenie. Ogólnie chcieliśmy inglesine quada, ale cieżko było na żywo zobaczyć i cena tez zabijała. Nie wiem czy ostatecznie zdecydowalibyśmy się na ten wózek, gdyby nie trafił nam się ten używany. Znając życie za jakiś czas i tak bez lekkiej parasolki się nie obejdzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.Zosia właśnie go przypisuje;) i myślę czego mi brakuje. Nadzienie serowo-waniliowe by mnie satysfakcjonowalo. Może tak jak do pierogów bym zrobiła hm Gdyby nie swieto i to ze jajek i nutelli nie mam to bym juz gniotla

reklama
Do góry