reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja też w ciszy rodziłam, a położna wręcz zachęcała, żeby krzyczeć, bo podobno wtedy akcja szybciej idzie, ale jakoś ja tak nie potrafię...

reklama
.jagodka ja odkad zobaczylam zdjecie Twoich drożdżówek to marze o nich a zwlaszcza o marmoladzie [emoji7]

Ponieważ nie mam wiekszosci skladnikow a w nocy zobaczylam zdjecie faworków to powstaly właśnie one [emoji16] Meżuś smażył i strasznie mu sie podobalo!

Wlasnie dzisiaj wspominalam z K jak dowiedzialam sie o ciazy i jechalam mu o niej powiedziec.. Ten czas tak szybko zlecial, chociaz ja mam jeszcze 49 dni do porodu [emoji21]

1483708674-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przejeżdżaliśmy przed chwilą obok McDonalds i paaaatrzę i znów są moje ulubione zakręcone ziemniaczki z sosem śmietanowym <3.. Chyba z pół roku już nie byłam w Macu , ale na tą końcówkę ciąży się skuszę :DD

7060596_20170106_162302.jpg

Są i moje :D aż dziwne że wyszło mi coś drożdżowego bo zawsze wychodził mi kamień a teraz wyszły mięciutkie :)
Ja nie mam żadnej linii na brzuchu oprócz tych rozstępowych ;) i wczoraj usłyszałam od swojej lekarki, że mam śmieszny kształt brzucha :p

Załączniki

• 7060596_20170106_162302.jpg
    7060596_20170106_162302.jpg
    85,8 KB · Wyświetleń: 434
Zobacz załącznik 790445
Są i moje :D aż dziwne że wyszło mi coś drożdżowego bo zawsze wychodził mi kamień a teraz wyszły mięciutkie :)
Ja nie mam żadnej linii na brzuchu oprócz tych rozstępowych ;) i wczoraj usłyszałam od swojej lekarki, że mam śmieszny kształt brzucha :p

Mi lekarz wczoraj powiedział że mam ładną kuleczkę :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry