U nas nie ma. U nas Biedronki,Tesco, może do jakiegoś małego sklepiku go wyśle - tam często otwarte na razie kończę cukierki z toffi z Biedronki- mumsy. MniamAirfix ja nie miałam czekolady to wysłałam męża do Żabki, tam jest zawsze otwarte
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ja też nie i w żadnej ciąży nie miałam [emoji5]
Mnie 10 lat temu cieli w poziomie, nie w pionie, blizna praktycznie niewidocznaJesli bede miala cc znow to beda znow ciac od pepka w dol, brzydka blizne mam, ale coz zrobic..
sojnabig
Fanka BB :)
Ja też nie i w żadnej ciąży nie miałam [emoji5]
Mnie 10 lat temu cieli w poziomie, nie w pionie, blizna praktycznie niewidoczna
U mnie to moja pierwsza ciąża a kreska pojawiła mi się gdzieś w 6 miesiącu i tylko się wydłużala, teraz już się zaczyna praktycznie pod cyckami a kończy na wzgorku lonowym i nie wiem czemu ale podoba mi się ona
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
No fajna jest, fakt [emoji4]
Ale niestety natura mnie nie obdarzyła
Ale niestety natura mnie nie obdarzyła
Czesc dziewczyny, u nas tez mroz okropny -22 dzis bylo. Mama moja przyjechala i juz sie o nic nie martwie. Teraz tylko 3 tygodnie mam do wytrzymania i moge rodzic skurcze sie wyciszyly.
Wozka nie mam jeszcze ale chce Brio. Taki mam fotelik fo smochodu, i chce aby pasowal.
Dzis znow cala noc nie spalam.
Ja bym chciala jak najpozniej do szpitala jechac. Mam ok 15 min jazdy samochodem. Chce jak najdluzej w domu byc. Przy drugim porodzie pojechalam ok 6 o 10. Urodzialam. Teraz tak mysle, ze jak najpozniej. Zobaczymy
Wozka nie mam jeszcze ale chce Brio. Taki mam fotelik fo smochodu, i chce aby pasowal.
Dzis znow cala noc nie spalam.
Ja bym chciala jak najpozniej do szpitala jechac. Mam ok 15 min jazdy samochodem. Chce jak najdluzej w domu byc. Przy drugim porodzie pojechalam ok 6 o 10. Urodzialam. Teraz tak mysle, ze jak najpozniej. Zobaczymy
U
użytkownik 902
Gość
Ja przy porodzie z Adasiem na porodówce byłam w sumie od 23 do 1:50. I tak bym też chciała teraz, tzn może być krócej, byle nie dłużej Na trakt trafiłam z rozwarciem 8,5cm. A ponad godzinę siedziałam na IP, bo po co się spieszyć, jak takie marne skurcze na ktg, potem na fotel i biegiem na porodówkę ("bo mi tu pani zaraz urodzi!!!"). Po porodzie ta młoda doktor się mi przyznała, że myślała, że ja nie urodzę "a bo pani tak spokojnie siedziała" A miałam się drzeć z bólu? Ja akurat z tych, co ból tłumią w środku, prędzej się po cichu popłaczę niż będę się drzeć
gamka
Wow, zaczyna się tutaj gorący okres ja mam jeszcze sporo czasu do terminu, ale jak tak czytam o Waszych skurczach, to chyba muszę zacząć szykować rzeczy do szpitala itp.
Wózek będziemy mieli Riko Nano. Nam na szkole rodzenia mówili, żeby przyjechać do szpitala, jak skurcze będą co 7-8 minut. Krechę też mam, od pępka w dół
Nie spałam dzisiaj połowę nocy :/ jak się wygodnie położyłam, to po chwili albo bolał mnie kręgosłup, albo piekło mnie coś pod piersiami.
Wózek będziemy mieli Riko Nano. Nam na szkole rodzenia mówili, żeby przyjechać do szpitala, jak skurcze będą co 7-8 minut. Krechę też mam, od pępka w dół
Nie spałam dzisiaj połowę nocy :/ jak się wygodnie położyłam, to po chwili albo bolał mnie kręgosłup, albo piekło mnie coś pod piersiami.
kasia.zosia
Moderatorka
Ja tez tak mam ze nie umiem krzyczeć z bolu, oba porody w ciszy, co najwyżej powiem ze boli albo minę zrobię i tyle
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
sojnabig
Ja tez tak mam ze nie umiem krzyczeć z bolu, oba porody w ciszy, co najwyżej powiem ze boli albo minę zrobię i tyle
Ja się boje, ze będę tam klnąć jak szewc na tej porodowce
reklama
asiami
Zaciekawiona BB
Dzięki kobitki za opinie! W takim razie jednak wrócimy do tego Baby Design. Najgorzej to jak człowiek zacznie kombinować
Agatucca, z Inglesiną miałam raz do czynienia, akurat ze spacerówką, nie powiem, całkiem przyjemny wózek, lekki, poręczny, łatwy do złożenia.
O Roan też myśleliśmy, fajne wózki, z tym, że one są nieco dłuższe niż reszta modeli, a niestety przy naszej mikroskopijnej windzie to robi różnicę :/
Agatucca, z Inglesiną miałam raz do czynienia, akurat ze spacerówką, nie powiem, całkiem przyjemny wózek, lekki, poręczny, łatwy do złożenia.
O Roan też myśleliśmy, fajne wózki, z tym, że one są nieco dłuższe niż reszta modeli, a niestety przy naszej mikroskopijnej windzie to robi różnicę :/