Tak niestety się robią normalkaHej dziewczyny robię sobie zastrzyki w brzuch clexane i mam tak straszne siniaki i zgrubienia w miejscu wkłucia wy też tak macie ?
reklama
Paulina9525
Fanka BB :)
Ach no to dobrze ,że nie jestem sama która czeka tyle na kolejną wizytę bo ja swoją wizytę miałam 3 lipca i teraz dopiero 12 sierpnia prenatalne.Byłam dzisiaj i następna wizyta to już prenatalne, czyli za 4 tygodnie, na nie mam przyjść z kompletem tych badań.
To była moja 3 wizyta, poleciałam pierwszy raz po pozytywnym teście, mimo że nic jeszcze nie było widać, bo biorąc pod uwagę moją historię od razu obstawił mnie lekami.
Całe siało pracuje i się rozciąga, więc ja podchodzę holistycznieA po co ramiona? Ja dostałam jakiś balsam na rozstępy i tam nic nie jest napisane od którego dnia można stosować a z firmy to bodyboom
Dla mnie to czekanie to zawsze droga przez mękę Pamiętam, że z synem było łatwiej dopiero w drugim trymestrze, jak poczułam ruchy, a on był aktywnym mieszkańcem brzucha.Ach no to dobrze ,że nie jestem sama która czeka tyle na kolejną wizytę bo ja swoją wizytę miałam 3 lipca i teraz dopiero 12 sierpnia prenatalne.
Paulina9525
Oj żebyś wiedziała,no ja też już całkiem będę spokojna jak poczuje kopniaczki dzieciDla mnie to czekanie to zawsze droga przez mękę Pamiętam, że z synem było łatwiej dopiero w drugim trymestrze, jak poczułam ruchy, a on był aktywnym mieszkańcem brzucha.
Dzień dobry dziewczyny tydzień temu miałam pierwszą wizytę - widziałam tylko pęcherzyk żółtkowy. Dziś byłam na kontrolnej wizycie, bo spanikowałam gdy rano w sobotę pojawiła się krew wielkości ziarnka ryżu. Było to jednorazowe, ale chciałam się upewnić czy wszystko dobrze. Lekarz mnie uspokoił pojawił się zarodek i bijące serduszko 6tc+5dn. Za tydzień idę ponownie na wizytę. Przepisał mi Duphaston tabletki 2x1.
Co do objawów ciążowych - ciągle chodzę głodna, ale na nic nie mam ochoty. Dziś w nocy o 3 musiałam wstać i zjeść banana . Nadal bolą piersi i głównie cały czas śpię. Trzymam kciuki za Was wszystkie .
Co do objawów ciążowych - ciągle chodzę głodna, ale na nic nie mam ochoty. Dziś w nocy o 3 musiałam wstać i zjeść banana . Nadal bolą piersi i głównie cały czas śpię. Trzymam kciuki za Was wszystkie .
Crazylalafresh
Moderator
RozumiemCałe siało pracuje i się rozciąga, więc ja podchodzę holistycznie
Crazylalafresh
Moderator
Hej, miło poznać To twoja pierwsza ciąża?Dzień dobry dziewczyny tydzień temu miałam pierwszą wizytę - widziałam tylko pęcherzyk żółtkowy. Dziś byłam na kontrolnej wizycie, bo spanikowałam gdy rano w sobotę pojawiła się krew wielkości ziarnka ryżu. Było to jednorazowe, ale chciałam się upewnić czy wszystko dobrze. Lekarz mnie uspokoił pojawił się zarodek i bijące serduszko 6tc+5dn. Za tydzień idę ponownie na wizytę. Przepisał mi Duphaston tabletki 2x1.
Pierwsza . 12 sierpnia mam prenatalne (dostałam skierowanie więc udało się na NFZ). Zastanawiam się czy nie zrobić jakiś dodatkowych prywatnie. Czy któraś też ma zamiar robić?Hej, miło poznać To twoja pierwsza ciąża?
reklama
Paulina9525
Ooo to będziemy miały tego samego dnia prenatalnePierwsza . 12 sierpnia mam prenatalne (dostałam skierowanie więc udało się na NFZ). Zastanawiam się czy nie zrobić jakiś dodatkowych prywatnie. Czy któraś też ma zamiar robić?