mavika
Fanka BB :)
Już po. Wszystko cudownie. 63 mm, 157 RR, przezierność 0.13, pęcherzyk moczowy wypełniony, pępowina bez przepukliny, kość nosowa w porządku. Zdjęcia wrzucę potem, no i na 99% dziewczyna [emoji1]
W życiu nie miałam lepszego poniedziałku.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czesc dziewczyny, wiem już, że u nas będzie chlopiec na bank bez pomyłek i niespodzianek. Przyszly moje wyniki z Nifty. W sobotę lekarz przekazał m nowinę telefonicznie. Ujął to slowami: Ma pani zdrowego genetycznie synka.[emoji6]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję kochane!!! ja mam wizyte w srode ale nie wiem czy ginka mi zrobi usg, bo mialam prenatalne w zeszly wtorek. Moze byloby juz widac plec...
Czesc dziewczynki.
O snach to mi nie mowcie, ciagle mam koszmary dzisiaj snilo mi sie, ze dzieciom serduszko przestalo bic i ze szukalismy w sklepie ladnej szkatulki aby je tam wlozyc. Koszmar!
A moj niemaz zrobil mi prezent i kupil detektor. Jutro ma byc paczka. Powiedzial, ze jak raz na jakis czas go uzyje i sie uspokoje to moze nie bede juz tak schizowac. Zobaczymy jak przyjdzie, najwyzej dostane ataku paniki jak nie znaje tetna i bedzie musial mi spod ziemi wygrzebac USG. Sam sobie bedzie winny [emoji12]
Gratuluje udanych wizyt
@Chrzaszczyk ja jeszcze czekam na wyniki cffDNA ale smutno mi troche, ze nie poznam plci tak na bank. Poki co posilkowalam sie roznymi zdjeciami USG lekarki na instagramie i patrzac na jej diagnozy plci to wychodzi mi dziewczynka [emoji16] ciekawe czy sie potwierdzi [emoji16]
A tutaj mam super filmik z USG z profilu tej lekarki. Jeszcze sie nie urodzil a juz typowy facet [emoji23]
Link do: Instagram post by Dra.Carolina Ruiz Chopite • Aug 3, 2017 at 6:29pm UTC
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do detektora to 2 tygodnie temu bylo ciezko znalezc, a teraz juz od razu czasem nawet w ta sonde puknie
Są zakochani w mamusiach
Oj tak!