Gdzie kupiłaś detektor? Też bym bardzo chciała mieć go w domkuWitam się z rana. Ja juz po weselu. Wczoraj cały dzień leniuchowalismy. Od piątku mam w domu detektor tętna i faktycznie uspokaja. Co dzień sprawdzę i się uspokajam.
Za oknem deszcz i w końcu jesf czym oddychać. Ale w czwartek jedziemy do Zakopanego i pogoda ma być kiepska. Cóż założymy płaszcze i drogę.
Nie zaglądałem na forum chyba że 2 dni a tu tak cicho. Ale ostatnio mój narzeczony jest w domku 2 tyg i jakoś brak czasu.
reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Nie miałam przeczuc, jednego dnia mowilam, ze dziewucha drugiego, ze chlopak. Wszystkie durne zabobony wskazywały dziewczynke.Ooo, a jak czułaś? Że synek?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Czesc dziewczyny, wiem już, że u nas będzie chlopiec na bank bez pomyłek i niespodzianek. Przyszly moje wyniki z Nifty. W sobotę lekarz przekazał m nowinę telefonicznie. Ujął to slowami: Ma pani zdrowego genetycznie synka.[emoji6]
Super [emoji16] gratuluje
Chrząszczyk
Dziękuje bardzo...troszkę jestem zawiedziona, bo po cichu liczyłam na malutka coreczke[emoji12]ale najważniejsze, że jest zdrowe. Chłopaki te są fajni jak się ich mądrze wychowuje[emoji13]
Polecam Władysławowo, w tym terminie nie ma tam już takiego tłoku a np moi rodzice wynajmują kwatery z dala od miejskiego hałasudzięki za info , last minute nad Bałtykiem to chyba nie najlepszy był pomysł...
coldold
Są zakochani w mamusiachDziękuje bardzo...troszkę jestem zawiedziona, bo po cichu liczyłam na malutka coreczke[emoji12]ale najważniejsze, że jest zdrowe. Chłopaki te są fajni jak się ich mądrze wychowuje[emoji13]
Ogien121212
Allegro 157 zł plus przesyłka Angelsounds ale z aplikacją i mogę nagrywać serduszko. Liczy uderzenia.Gdzie kupiłaś detektor? Też bym bardzo chciała mieć go w domku
Link do: AngelSounds SMART- detektor tętna płodu, aplikacja
Ale są też tańsze. Sporo używanych na olx. Wybór jest spory. Na żel nie patrz tutaj tuba maleńka ale idealnie sprawdza się oliwka
Mimicat
Polecam Władysławowo, w tym terminie nie ma tam już takiego tłoku a np moi rodzice wynajmują kwatery z dala od miejskiego hałasu
dzięki, ale uparłam się na mierzeję wiślaną, a już jak się na coś nastawię to nie ma bata, żeby zmienić. Taki ośli upór
reklama
coldold
A kalendarz chiński? Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale u nich każdy miesiąc ma 28 dni i według tego oznacza się wiek matki. Ja np. mam 29 lat, a w chińskim 31. U mnie dziewczyna wychodzi.Nie miałam przeczuc, jednego dnia mowilam, ze dziewucha drugiego, ze chlopak. Wszystkie durne zabobony wskazywały dziewczynke.