reklama
mama _zuzanki
Fanka BB :)
Również będę miała badania 8 sierpnia i wtedy będzie u nas 12t3d więc bardzo podobnie ☺Część Dziewczyny! Co do witamin ja biorę Femibion Natal 1 a od 13 tygodnia Femibion Natal 2 plus.
Z tego co wyczytałam sporo z Was ma prenatalne 8 sierpnia podobnie jak ja. Mam do was pytanie który to będzie u was dokładnie tydzień i dnien ciazy? U mnie będzie to 12t6d.
kruszynka28
Ja też mam 8.08 i u mnie będzie 12+5
U nas też upał, byłam zawieźć nie-męża na budowę, teraz chwilę coś w domu porobić i po młodego do żłobka. Niby na zwolnieniu jestem a prawie wcale czasu na odpoczynek nie mam, ciągle coś... nas też czeka przeprowadzka w sierpniu, od września młody idzie do przedszkola w nowym miejscu... mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem...
U nas też upał, byłam zawieźć nie-męża na budowę, teraz chwilę coś w domu porobić i po młodego do żłobka. Niby na zwolnieniu jestem a prawie wcale czasu na odpoczynek nie mam, ciągle coś... nas też czeka przeprowadzka w sierpniu, od września młody idzie do przedszkola w nowym miejscu... mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem...
Chrząszczyk
Upichcilam juz zupę fasolowa na obiad. Teraz piekę karpatke dla dzieciaków. Ogladalam przepisy na necie. W związku z tym mam teraz nieodparta ochotę na drozdzowke z makiem.[emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
mama _zuzanki
Mniam, widzę że rozpusta w kuchniUpichcilam juz zupę fasolowa na obiad. Teraz piekę karpatke dla dzieciaków. Ogladalam przepisy na necie. W związku z tym mam teraz nieodparta ochotę na drozdzowke z makiem.[emoji7]
Jejku mi się ciągle chce jeść, aż się boję pomyśleć co to będzie jak przyjdzie jesień i zima. Chyba nie odkleje się wtedy od lodówki
U nas dzisiaj schabowy bo tak sobie zażyczyła Zuzanka
Ruby_Charm
Jak przeczytałam 'rozpusta w kuchni' to mi się zachciało kapusty z grzybami Albo bigosu hahahahahahaMniam, widzę że rozpusta w kuchni
Jejku mi się ciągle chce jeść, aż się boję pomyśleć co to będzie jak przyjdzie jesień i zima. Chyba nie odkleje się wtedy od lodówki
U nas dzisiaj schabowy bo tak sobie zażyczyła Zuzanka
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
rozpusta-kapusta ale te grzyby. Poczekaj lepiej na wigilie[emoji28]Jak przeczytałam 'rozpusta w kuchni' to mi się zachciało kapusty z grzybami Albo bigosu hahahahahaha
martula1985
O matko, zupy grzybowej mi się zachciało!!!rozpusta-kapusta ale te grzyby. Poczekaj lepiej na wigilie[emoji28]
reklama
Ruby_Charm
Ale taki bigos z grzybami mniam ;D ojejciu<3