Shemshi
Fanka BB :)
Jeżu, ja już nie mogę z wami! a wyobraźnię mam bujną więc uważajcie...Jak to jak? Sprawila by sobie papieskie krzeslo [emoji23]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżu, ja już nie mogę z wami! a wyobraźnię mam bujną więc uważajcie...Jak to jak? Sprawila by sobie papieskie krzeslo [emoji23]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Jeśli i Ty słyszałaś, że tak jest to znaczy, że może jednak coś w tym jest ale ale miałaś zawsze więcej, a jeśli to chłopiec to mimo wszysttko będzie jeszcze więcej testosteronuTeż słyszałam, że przy chłopcu organizm wytwarza odrobinę więcej testosteronu, ale ja i przed ciążą miałam podwyższony więc na to nie patrzę [emoji14]
Owłosienie za to mam potraktowane laserem i tylko się obawiam, że cała inwestycja pójdzie w .... bo wiem że i tak bywa.
@Paraplu tylko jak takie cudo zamontujesz w samochodzie?
@Shemshi nawet nie mów. Ostatnio w galerii jak przeszedł facet obok to po zapachu aż ślinę z brody musiałam wycierać. A znowu tydzień temu na zakończeniu roku siadła obok mnie inna matka wyperfumowana to myślałam że zwymiotuję i normalnie wstałam i odeszłam na bok.
Ja mam wyostrzony. Jak mi nigdy nie przeszkadzały zapachy w dom7 to teraz wszystko pochowalam. A i dzisiaj się okazało że muszę zmienić płyn do podłogi na jakiś bez zapachu bo nie dam rady tym co do tej pory... Tylko zapach jedzenia mi nie przeszkadzaI mnie dzisiaj zaskoczyły swą mocą, ale się nie daje niestety tak szybko nie przejdą, bo poziom hormonów jest coraz wyższy. Oby przeszły po 1 trymestrze jak się hormony trochę ustabilizują. Dla mnie zabawne jest to, że mimo mdłości i tak bym coś podjadała
Mam pytanie z innej beczki, czy macie wyostrzony węch??? To ponoć taki popularny objaw. U mnie tym razem nic takiego nie zauważyłam...
Cudo! [emoji7]Hej dziewczyny Ja już jestem po wizycie u ginekologa. Jestem bardzo szczęśliwa. Z Dzidzią wszystko okej. Wiek ciążowy według OM to 9 tydzień i drugi dzień, i według usg też tak jest.
Pęcherzyk ciążowy GS-40mm
Dzidzia CRL-24 mm
Serce bije miarowo 163/min.
W załaczniku przesyłam wam foto mojej Fasolki
Tylko, żebym się nie zrobiła bardziej owłosiona od mojego facetaJeśli i Ty słyszałaś, że tak jest to znaczy, że może jednak coś w tym jest ale ale miałaś zawsze więcej, a jeśli to chłopiec to mimo wszysttko będzie jeszcze więcej testosteronu