Sloneczko87
Fanka BB :)
28czerwca ide do gina,pragne ujrzec serduszko !!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam przeczucie ze bedzie to dziewczynka . Wg chinskiego kalendarza plci tez dziewczynka. Maz marzy o synku.U mnie dziś fatalny dzień. Mdłości, wymioty, zawroty głowy,okropny ból piersi. I co chwilę płacze. Aż się boję co będzie dalej :-\ Poprzednie ciążę przebiegały bez takich "przyjemności". Może teraz będzie inna płeć ;-)
Macie już jakieś przeczucia\nadzieje odnośnie płci maluszka?
Ja mam 2 synów wiec marzę o córce
Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana faceci sa delikatniejsi i bardziej sa wstanie zrozumiec humory kobiety.Cześć dziewczyny
23 czerwca idę do gina który będzie prowadził moją ciążę, bo do tej pory chodziłam do kliniki leczenia niepłodności invicta, ale oni ciąży nie prowadzą.
Trochę się Stresuje bo ten nowy gin to facet a ja zawsze do babek chodziłam ;P
Tak mi jakoś głupio z mężem iść na usg dopochwowe do faceta xP
Bardzo się cieszę,że tu jesteś trzymam kciuki za jutrzejsza betęKochana faceci sa delikatniejsi i bardziej sa wstanie zrozumiec humory kobiety.