reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Cześć wszystkim niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży :) trochę mnie to stresuje bo w przeszłości dwa razy poroniłam ale staram się być dobrej myśli. To będzie moje pierwsze dziecko nie mogę się już doczekać :D Do lekarza idę 10 lipca czyli w 8 tygodniu więc wtedy mam nadzieje że się wyjaśni czy jest oki a tym czasem zostało mi czekać i dbać o siebie :) pozdrawiam przyszłe mamusie :)

reklama
Witam serdecznie wszystkie nowe Mamusie ☺ U mnie objawy też znikome, jedynie piersi dają o sobie znać. Wieczorami mam wzdęcia i z tym mi jest bardzo nie fajnie. Zachcianki mam tylko na warzywa i niektóre owoce a słodycze o dziwo przestały mnie kręcić ☺ A może zrobimy jakąś tabelkę która na kiedy ma termin?
Pozdrawiam i ściskam ☺

Cześć wszystkim niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży :) trochę mnie to stresuje bo w przeszłości dwa razy poroniłam ale staram się być dobrej myśli. To będzie moje pierwsze dziecko nie mogę się już doczekać :D Do lekarza idę 10 lipca czyli w 8 tygodniu więc wtedy mam nadzieje że się wyjaśni czy jest oki a tym czasem zostało mi czekać i dbać o siebie :) pozdrawiam przyszłe mamusie :)
Cześć :-). Ja poroniłam 3 razy, więc będę Ci mocno kibicować! :).

Witam serdecznie wszystkie nowe Mamusie ☺ U mnie objawy też znikome, jedynie piersi dają o sobie znać. Wieczorami mam wzdęcia i z tym mi jest bardzo nie fajnie. Zachcianki mam tylko na warzywa i niektóre owoce a słodycze o dziwo przestały mnie kręcić ☺ A może zrobimy jakąś tabelkę która na kiedy ma termin?
Pozdrawiam i ściskam ☺
Mysle ze tabelka to db pomysl :) mozna dodatkowo dodac nasz wiek, miejscowosc i ktorego dzieciatka sie spodziewamy :)

Witajcie :)
My wróciliśmy po długim weekendzie, było super :) byliśmy odcięci od neta ale w sumie miało to swój urok ;)
Naprodukowałyście sporo stron :rofl:
Witam nowe mamusie :)
U mnie też objawów zdecydowanie mniej niż za każdym poprzednim razem, cyce bolą, mdłości są ale to nic w porównaniu z tym jak były wcześniej 24/24 7 dni w tygodniu.
Do wizyty jeszcze półtora tygodnia, czekam niecierpliwie. Mam nadzieje że będzie ok i że już serduszko zobaczę / usłysze

U mnie dziś fatalny dzień. Mdłości, wymioty, zawroty głowy,okropny ból piersi. I co chwilę płacze. Aż się boję co będzie dalej :-\ Poprzednie ciążę przebiegały bez takich "przyjemności". Może teraz będzie inna płeć ;-)

Macie już jakieś przeczucia\nadzieje odnośnie płci maluszka?
Ja mam 2 synów wiec marzę o córce :)

Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry