reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Cześć dziewczyny :)
23 czerwca idę do gina który będzie prowadził moją ciążę, bo do tej pory chodziłam do kliniki leczenia niepłodności invicta, ale oni ciąży nie prowadzą.
Trochę się Stresuje bo ten nowy gin to facet a ja zawsze do babek chodziłam ;P
Tak mi jakoś głupio z mężem iść na usg dopochwowe do faceta xP

hchyyx8duh77bgox.png

U mnie dziś fatalny dzień. Mdłości, wymioty, zawroty głowy,okropny ból piersi. I co chwilę płacze. Aż się boję co będzie dalej :-\ Poprzednie ciążę przebiegały bez takich "przyjemności". Może teraz będzie inna płeć ;-)

Macie już jakieś przeczucia\nadzieje odnośnie płci maluszka?
Ja mam 2 synów wiec marzę o córce :)

Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam przeczucie ze bedzie to dziewczynka . Wg chinskiego kalendarza plci tez dziewczynka. Maz marzy o synku.

Hejo.

Ogarniam tabelke juz na innym watku to moge przy okazji i tutaj ogarnac :)

Jesli chcecie sie w niej znalezc to napiszcie mi priva bo tutaj w gaszczu wiadomosci pogubie Wasze dane.

Na privie napiszcie mi:

Nick

Imie (dobrowolne bo nie kazda chce)

Wiek (dobrowolne ;) )bo kobiet o wiek sie nie pyta)

Ktory to bedzie dzidzius (mozecie podac jakie dzieci juz macie, chlopca czy dziewczynke)

Termin porodu

:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)
23 czerwca idę do gina który będzie prowadził moją ciążę, bo do tej pory chodziłam do kliniki leczenia niepłodności invicta, ale oni ciąży nie prowadzą.
Trochę się Stresuje bo ten nowy gin to facet a ja zawsze do babek chodziłam ;P
Tak mi jakoś głupio z mężem iść na usg dopochwowe do faceta xP

hchyyx8duh77bgox.png
Kochana faceci sa delikatniejsi i bardziej sa wstanie zrozumiec humory kobiety.

reklama
Z wlasnego doswiadczenia wiem i polecam faceta ginekologa, bylam u kobiety i przy usg czulam sie bardziej skrepowana i wiecej mnie bolalo..przy facecie jest lepiej,jest delikatniejszy a jak do tego jest przystojny to juz wogole wizyta jest mila :-D

Do góry