reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
U mnie było tak samo dzień przed zrobieniem testu kupiłam mega pake podpasek i tampony mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze terazHaha czesc Dorciu ano niespodziewanie bo bylam pewna, ze w tym cyklu nic z tego a tutaj taki szok [emoji33][emoji23] jeszcze do mnie to nie dotarlo [emoji28]
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilumi
Hej dziewczyny u mnie brazowe sluzowe plamienie przerodziło się w bardzo delikatne plamienie z krwią. Brzuch dalej boli. Niestety nie mam jak jechać na izbę przyjęć. Tak mi smutno Może nie wszysto stracone, może jeszcze uda się uratować fasolkę :/
gosiunia:)
FLOWER I MYSIAKA może nie wszystko stracone. Trzymam mocno kciuki. Trzymajcie się dziewczyny.
gosiunia:)
Lilumi a masz może nospę. Może warto by było spróbować. Na pewno nie zaszkodzi.
Shemshi
A luteina albo duphaston?Hej dziewczyny u mnie brazowe sluzowe plamienie przerodziło się w bardzo delikatne plamienie z krwią. Brzuch dalej boli. Niestety nie mam jak jechać na izbę przyjęć. Tak mi smutno Może nie wszysto stracone, może jeszcze uda się uratować fasolkę :/
reklama
DorciaMamaOlka
Dziewczyny przy plamieniu najważniejsze żeby nie było skurczy,czyli brać nospe,magnez i dupka albo luteine nawet 3 tabletki na raz nie zaszkodza jeśli chodzi o progesteron