reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Ja właśnie zauważyłam przy podcieraniu różowa krew ;(
Jutro będę dzwonić na szpital . Mam nadzieję że to tylko przemęczenie lub jakiś mały krwiak. Nic mnie nie boli.
Ahhh nie chce nawet myśleć o najgorszym
mi lekarz od razu po wizycie jak zaczęłam plamić zlecił Duphaston. Więc może jak masz to warto byłoby wziąć. ( po dzisiejszym spadku bety już odstawiłam )
Koniecznie zrób jutro betę .

reklama
mi lekarz od razu po wizycie jak zaczęłam plamić zlecił Duphaston. Więc może jak masz to warto byłoby wziąć. ( po dzisiejszym spadku bety już odstawiłam )
Koniecznie zrób jutro betę .
Nie mam tabletek ani możliwości bety bo mieszkam w Londynie. Niestety jestem zdana na łaskę szpitala jutro. 😔 Bolał cię brzuch przy plamieniach ?
Były różne że śluzem czy bardziej żywa krew ?
Ja pamiętam jak w sierpniu 2023 wieczorem zaczął bol c mnie brzuch a na drugi dzień od razu krwawilam żywa krwią że skrzepami i skurcze się nasilały. A tutaj nic mnie nie boli tak naprawdę tylko plamie na różowe i jakby już mniej ...

Nie mam tabletek ani możliwości bety bo mieszkam w Londynie. Niestety jestem zdana na łaskę szpitala jutro. 😔 Bolał cię brzuch przy plamieniach ?
Były różne że śluzem czy bardziej żywa krew ?
Ja pamiętam jak w sierpniu 2023 wieczorem zaczął bol c mnie brzuch a na drugi dzień od razu krwawilam żywa krwią że skrzepami i skurcze się nasilały. A tutaj nic mnie nie boli tak naprawdę tylko plamie na różowe i jakby już mniej ...
jak za długo siedziałam to miałam takie skurcze pulsacyjne. Miałam tylko lekkie plamienie, zauważyłam na papierze . Po wizycie i lekarza się minimalnie rozkręciło - widziałam już krew czerwoną . A dzisiaj plamie brunatna krwią z takimi jakby paproszkami, skrzepy to nie są . Lekarz powiedział, że mam czekać na okres . Może być mocniejszy i właśnie ze skrzepami . Ale gdyby był wyjątkowo mocny to biegiem do szpitala i telefon do niego . Tydzień po zakończonym okresie mam zrobić ponowną betę żeby sprawdzić czy całkiem spadło .

Trzymam za ciebie kciuki żeby było wszystko dobrze . Zabrzmi to prozaicznie, ale staraj się jak najmniej stresować .

Trzymam za ciebie kciuki żeby było wszystko dobrze . Zabrzmi to prozaicznie, ale staraj się jak najmniej stresować .
Nie da się nie stresować bo jeśli to poronienie to będzie już 3 pod rząd. Z tych nerwowo to mnie zaczyna wszystko boleć . Nie wiem jak przetrwam do jutro rana.

Dzisiaj przez noc żadnego plamienia jedynie po skorzystaniu z toalety delikatnie brązowo przy podcieraniu. Może jakieś naczynko pękło albo jakiś mały krwiak.

Miałam skan. Z maleństwem ok . Widać akcje serca. Tydzień zgadza się z miesiączka. Mam tylko krwiaka i niestety tutaj nic z tym nie robia. Powiedzieli że mogę jeszcze krwawic więc muszę się oszczędzać.

reklama
Do góry