Dorka66
Fanka BB :)
Skubaniutki nadal tam jest, więc jestem już po
Ja nic nie pisałam, ale wiedziałam, że przecież ten próg jest dopiero w fazie wzrostowej do owulacji, a nie spadkowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skubaniutki nadal tam jest, więc jestem już po
Do 9 dniHmm, do tej pory mi się wydawało, że ten rozszerzony to taki standard Ale dobrze, że zrobiłaś. Ile będziesz czekać na wyniki? Daj znać jak przyjdą
Ja też ciążowo trochę jak na okres, bolą piersi, ciągle sikam, boli mnie głowa i poszłabym na drzemkę a nigdy nie śpi w dzień i cały czas jajnik kłujeCzuję się totalnie ciążowo. Miałam już wiele urojonych ciąż, ale teraz jakoś zupełnie inaczej się czuję. Od kilku dni mam okropną zadyszkę, gdzie jestem wysportowana i mocno aktywna, więc to takie totalnie dziwne. No i ciągle się czuję jakbym się przejadła i mnie mdliło z przejedzenia. Dodatkowo wywaliło mi brzuch a zawsze miałam widoczne mięśnie na nim. Dobrze, że zapisałam się na testowanie, bo bym już narobiła testów jak głupia a tak to czekam grzecznie. Szczerze to się boję, że zrobię i potem się okaże, że to jednak biochemiczna…
Czuję się totalnie ciążowo. Miałam już wiele urojonych ciąż, ale teraz jakoś zupełnie inaczej się czuję. Od kilku dni mam okropną zadyszkę, gdzie jestem wysportowana i mocno aktywna, więc to takie totalnie dziwne. No i ciągle się czuję jakbym się przejadła i mnie mdliło z przejedzenia. Dodatkowo wywaliło mi brzuch a zawsze miałam widoczne mięśnie na nim. Dobrze, że zapisałam się na testowanie, bo bym już narobiła testów jak głupia a tak to czekam grzecznie. Szczerze to się boję, że zrobię i potem się okaże, że to jednak biochemiczna…
Ja też ciążowo trochę jak na okres, bolą piersi, ciągle sikam, boli mnie głowa i poszłabym na drzemkę a nigdy nie śpi w dzień i cały czas jajnik kłuje
No wieeeem, nie wkręcam sobie ciąży tylko obserwuje co się dzieje z ciałem, szczególnie że miałam kilka dni czerwone plamienia jeszcze za wcześnie żeby to była ciąża z objawami ale co sobie pomyślę to mojeWiecie, jak są objawy ciążowe to i beta jest dodatnia a test pozytywny
Który jesteś dzień po owu?Czuję się totalnie ciążowo. Miałam już wiele urojonych ciąż, ale teraz jakoś zupełnie inaczej się czuję. Od kilku dni mam okropną zadyszkę, gdzie jestem wysportowana i mocno aktywna, więc to takie totalnie dziwne. No i ciągle się czuję jakbym się przejadła i mnie mdliło z przejedzenia. Dodatkowo wywaliło mi brzuch a zawsze miałam widoczne mięśnie na nim. Dobrze, że zapisałam się na testowanie, bo bym już narobiła testów jak głupia a tak to czekam grzecznie. Szczerze to się boję, że zrobię i potem się okaże, że to jednak biochemiczna…
Tak, tak. Jednak wolałabym się nie zawieść jeśli jednak przyjdzie okres A mam taki między 29 a 33 dni.Wiecie, jak są objawy ciążowe to i beta jest dodatnia a test pozytywny
Nie robię testów owulacyjnych a z aplikacji pokazuje mi 13 dpoKtóry jesteś dzień po owu?