reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
A już myślałam że mam jakieś zwidy 🙈 jak wy ją też widzicie to obudziła się we mnie nadzieja 😍
No widać! Nie ma co, od razu ja widziałam, a wiem, że ma żywo pewnie widać bardziej 😄
To co idziesz jutro solidarnie na betę?
Ja jeszcze powtórzę rano test.

Ps. A myślicie ze serio tak szybko ta betę? Bo to w sumie ani nie termin okresu 🫣

Widać kreskę, gratuluję 😊

Tak jak kiedyś wspominałam najlepiej widać takie cienie widmo w negatywie. Są nawet aplikacje do robienia negatywów ze zdjęć. Mogę pokazać jakieś moje przykładowe zdjęcie.

A tak na szybko to można podziałać w edytorze zdjęć: przyciemnić, zwiększyć kontrast itp. pobawić się opcjami.

No widać! Nie ma co, od razu ja widziałam, a wiem, że ma żywo pewnie widać bardziej 😄
To co idziesz jutro solidarnie na betę?
Ja jeszcze powtórzę rano test.

Ps. A myślicie ze serio tak szybko ta betę? Bo to w sumie ani nie termin okresu 🫣
Tak idę jutro rano.po południu mam lekarza bo przepisał mi progesteronale tylko jedno opakowanie i skończy się w piątek.a on przyjmuje tylko w środy.wiec gdyby była ewentualna ciąża to muszę chyba kontynuować jego branie.w każdym razie chce sprawdzić jak wygląda mój progesteron.czy nie spada,bo tak jak pisałam rano dzis dużo mniej bolą mnie piersi i miałam cały dzień myśli że nic z tego nie będzie 🤯

Tak idę jutro rano.po południu mam lekarza bo przepisał mi progesteronale tylko jedno opakowanie i skończy się w piątek.a on przyjmuje tylko w środy.wiec gdyby była ewentualna ciąża to muszę chyba kontynuować jego branie.w każdym razie chce sprawdzić jak wygląda mój progesteron.czy nie spada,bo tak jak pisałam rano dzis dużo mniej bolą mnie piersi i miałam cały dzień myśli że nic z tego nie będzie 🤯
No to dobra, też zrobię jutro i w piątek, proga sobie w piątek też dorzucę bo w sumie tyle co robiłam 😁

reklama
Do góry