reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Ja piję też od tego cyklu te zioła i z tego co zauważyłam to zniknęły mi plamienia po owulacji, które miałam zawsze. Jakoś tak czuję, że hormonalnie lepiej ☺️
Ja właśnie pije od tego cyklu zioła ojca sroki i też nie mam pojęcia jak będzie wyglądał mój cykl 🙈 robię od 8dc testy owulacyjne ale nie wiem czy coś pokażą przy moim pcos.w środę mam ginekologa.bedzie 15dc to może będzie już widział co i jak z pęcherzykami

reklama
Ja piję też od tego cyklu te zioła i z tego co zauważyłam to zniknęły mi plamienia po owulacji, które miałam zawsze. Jakoś tak czuję, że hormonalnie lepiej ☺️
Ja pierwszy raz miałam praktycznie bezbolesną miesiączke 🫢 a zawsze pierwsze 2 dni leciałam na przeciwbólowych

Dziewczyny a skąd kupowalyscie te zioła ojca sroki? Zastanawiam się już od jakiegoś czasu nad nimi, tylko ja w sumie mam regularne cykle, owulację też występują. Myślicie, że spróbować?

Mnie zastanawia czy była owulacja w tym cyklu i kiedy mogę się spodziewać okresu. Dziś 29 DC. Coś czuję że będzie znów cykl 40 dni a już kilka było po 34 🤭

Hej ja jestem już po zabiegu histerio laparo. Cykl sprawdzam z testami i wybieram się na kontrolną wizytę w okolicach pozytywnego testu owulacyjnego o ile się pojawi? Zobaczymy. Wstępnie zapisz na ławeczkę a jeśli dowiem się kiedy owulka to się wpisze ☺️

reklama
Dziewczyny a skąd kupowalyscie te zioła ojca sroki? Zastanawiam się już od jakiegoś czasu nad nimi, tylko ja w sumie mam regularne cykle, owulację też występują. Myślicie, że spróbować?
Ja zamawiałam je z jakiejś strony internetowej ale nazwy nie podam,bo to było już jakiś czas temu,ale jakoś nie mogłam zebrać się,żeby systematycznie je pic

Do góry