Klemensa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, kiedy masz USG?Na październikowe mamusie pójdę po pierwszym usg
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z naszymi ciążami![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, kiedy masz USG?Na październikowe mamusie pójdę po pierwszym usg
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z naszymi ciążami![]()
25 lutegoTrzymam kciuki, kiedy masz USG?
To już za moment widzimy się na październikowych25 lutego
Z drugiej strony do by było gdyby zmarło w wyższym tygodniu, albo po porodzie.. albo byłby rośliną całe życie... patrzeć na to cierpienie ...Ja też czasem myślę co by było gdyby było w macicy a nie w jajowodzie. Co gdyby to nie był Biochem tylko byłoby dobrze? Ale nic tym myśleniem nie zmienię, tak już się potoczyło, trzeba próbować dalejtrzymaj się
Nie no aż tak to nie idę, zwłaszcza że usłyszałam że to była „bardzo żywotna ciąża i szkoda że nie w macicy” i to mnie przygniotło na jakiś czas. Będzie dobrze nie ma innej opcjiZ drugiej strony do by było gdyby zmarło w wyższym tygodniu, albo po porodzie.. albo byłby rośliną całe życie... patrzeć na to cierpienie ...
No idź i jeszcze dzisiaj zatestujJa zaraz się zbieram do rosska, kupię dwa testy i jutro z rana potestuje ale jakoś optymizm mnie opuściła jak jutro biel to potem chyba po weekendzie spróbuję..
Dziś to będzie lipa bo już milion pincet razy sikałamNo idź i jeszcze dzisiaj zatestuj.