mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Ja od owu też miałam bol brzucha piersi .później bol plecow i kości jak na miesiączkę ale czułam jednak ze xos jest inaczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robisz mi nadzieję, bo mam identyczne objawy albo moja głowa płata mi figla.Ja od owu też miałam bol brzucha piersi .później bol plecow i kości jak na miesiączkę ale czułam jednak ze xos jest inaczej
Oby się nie spóźniła!Dzien dobry w piękną słoneczną niedzielę
Mój ma tydzień wolnego jak znam zycie to owulka bedzie spozniona i niezgra sie z wolnym od meza
Ja praktycznie co cykl ma bóle podbrzusza po owu itp, podejrzewam ze kiedyś w szczęśliwym cyklu objawy nie będą się wiele różnicRobisz mi nadzieję, bo mam identyczne objawy albo moja głowa płata mi figla.
Test zrobiony dzisiaj?
Wlasnie ja u siebie nie mam porównania, bo nigdy szczęśliwego cyklu nie było, wiec juz sobie dodaję, że teraz jest ten szczęśliwJa praktycznie co cykl ma bóle podbrzusza po owu itp, podejrzewam ze kiedyś w szczęśliwym cyklu objawy nie będą się wiele różnic