Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mieliście zdiagnozowane co było przyczyną niepowodzeń przez tak długi czas?Dokładnie.
Z tym że we wcześniejszej ciąży brałam dopiero jak zaczęły się plamienia a obecnie już od 18 DC biorę ..
Gratulacje Jak szybko wyłapana ciąża.. trzymam kciuki za przyrost
Gratulacje Trzymam kciuki za przyrostCoś tam się dzieje chyba.
Nie wiem czy nie za mało na 13 dpo kolejne zmartwienie
A mieliście zdiagnozowane co było przyczyną niepowodzeń przez tak długi czas?
Zastanawiam się czy to progesteron był tym brakującym elementem
No właśnie z każdego twojego wpisu biło takie przeświadczenie, że coś się zadziało, niesamowite jak to przeczucie potrafi być prawdziwe a u innej zmylić. Super, że Ciebie instynkt nie zawiódłAle ja czułam że jest coś na rzeczy. I mam taki dziwny spokoj
A odstawiałas po pierwszych negatywnych testach? Pamietam ze się zastanawiałaśDokładnie.
Z tym że we wcześniejszej ciąży brałam dopiero jak zaczęły się plamienia a obecnie już od 18 DC biorę ..
A odstawiałas po pierwszych negatywnych testach? Pamietam ze się zastanawiałaś