Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie, moja głowa też liczy na cud, może dlatego 3dpo, a ja czuję jakby coś się działo w moim prawym jajnikuWlasnie ja u siebie nie mam porównania, bo nigdy szczęśliwego cyklu nie było, wiec juz sobie dodaję, że teraz jest ten szczęśliw
Jedyna różnica w tym cyklu jest taka, że bolą mnie sutki przy dotknięciu i tyle. A to po prostu może być taki miesiąc, bo organizm robi sobie ze mnie żarty, bo wie, że po drożności liczę na cud.
nie. Jutro betaRobisz mi nadzieję, bo mam identyczne objawy albo moja głowa płata mi figla.
Test zrobiony dzisiaj?
Ja mam mdłości rano w każdej ciąży ale zdarza mi się to też jak mam więcej stresów w życiu, także mało miarodajne zresztą...jak już mam mdłości to testy wychodzą pozytywneJa nie pamiętam czy mi się cykle z ciążą czymś różniły od innych poza brakiem okresu.
U mnie też wiosennie. Martwię się co z roślinkami jak ziemia pierdolnie z znienacka.
Zobacz załącznik 1614422
Tak, świeci i pozytywnie nastraja Miłego dnia wszystkim!Cześć!u was też takie piękne ?
cześć, mam obraz z twojego profilowego!Witaj w klubie, moja głowa też liczy na cud, może dlatego 3dpo, a ja czuję jakby coś się działo w moim prawym jajniku