Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Noe ma innej opcjiWszystko przed Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noe ma innej opcjiWszystko przed Tobą
Przestan, 32 to nic. ja mam 37 i chcialabym dwojke jeszczeU mnie 32 lata w marcu. Wstyd się przyznawać. Czuję się strasznie stara.
No i odczarowałaśNo dziś z rana taki wyszedł. Nie możliwe..
Pięknie Trzymam kciuki żeby kropek się zadomowiłNo dziś z rana taki wyszedł. Nie możliwe..
W grudniu będzie 30. A starać się zaczęliśmy jak miałam 23.Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale przeprowadzka trwa w najlepsze wczoraj przewieźliśmy już większość rzeczy i teraz najgorsze przede mną - rozpakowywanie i układanie
Dajcie mi siłę i trzymajcie kciuki haha.
A tak odrywając myśli od przeprowadzki mam dosyć wścibskie pytanie hihi ile kobitki kochane macie lat? Ja mam 25 i wśród moich znajomych są dwa mocne podziały : Ci którzy już starają się o bobasa i Ci którzy na samą myśl robią wielkie oczy i dziwią się naszej decyzji. Ciekawa jestem jak to u Was wygląda.
Miłego dnia dla Was!
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale przeprowadzka trwa w najlepsze wczoraj przewieźliśmy już większość rzeczy i teraz najgorsze przede mną - rozpakowywanie i układanie
Dajcie mi siłę i trzymajcie kciuki haha.
A tak odrywając myśli od przeprowadzki mam dosyć wścibskie pytanie hihi ile kobitki kochane macie lat? Ja mam 25 i wśród moich znajomych są dwa mocne podziały : Ci którzy już starają się o bobasa i Ci którzy na samą myśl robią wielkie oczy i dziwią się naszej decyzji. Ciekawa jestem jak to u Was wygląda.
Miłego dnia dla Was!
U mnie 32 w sierpniu. Też się tak czuję. Jakbym urodziła w tym roku, to jak będę chodzić na wywiadówki, to już będę w okolicach 40U mnie 32 lata w marcu. Wstyd się przyznawać. Czuję się strasznie stara.
Ja tam w okolicach 40 chce być jeszcze w okresie okołoporodowym xdU mnie 32 w sierpniu. Też się tak czuję. Jakbym urodziła w tym roku, to jak będę chodzić na wywiadówki, to już będę w okolicach 40