Papatk_a
Fanka BB :)
Ja też ale u mnie biało bardzo sie ciesze, jakby tak trochę to mój test był haha;*
Wszystko przed Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też ale u mnie biało bardzo sie ciesze, jakby tak trochę to mój test był haha;*
to może jutro i wtedy w poniedziałek przyrostNiestety w niedzielę nie mam gdzie powtórzyć gdyby coś
Ja w listopadzie skończyłam 31. A plan mój był taki, że do 30 urodzin będę już po połoguCześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale przeprowadzka trwa w najlepsze wczoraj przewieźliśmy już większość rzeczy i teraz najgorsze przede mną - rozpakowywanie i układanie
Dajcie mi siłę i trzymajcie kciuki haha.
A tak odrywając myśli od przeprowadzki mam dosyć wścibskie pytanie hihi ile kobitki kochane macie lat? Ja mam 25 i wśród moich znajomych są dwa mocne podziały : Ci którzy już starają się o bobasa i Ci którzy na samą myśl robią wielkie oczy i dziwią się naszej decyzji. Ciekawa jestem jak to u Was wygląda.
Miłego dnia dla Was!
Oooo nareszcie jakieś kreski!! SuperNo dziś z rana taki wyszedł. Nie możliwe..
woooww gratuluje !!!! Przyszla mamusia nam sie szykujeNo dziś z rana taki wyszedł. Nie możliwe..
to może jutro i wtedy w poniedziałek przyrost
No złośliwość, jak nic jak się na coś czeka, to tego nie ma. StandardowoSłuchajcie dziewczyny, a ja dołączam do klubu wkur*ionych na brak okresu haha!
W poniedziałek na transwaginalnym miałam już krople krwi w macicy, wczoraj również na kolejnym lekarz potwierdził. Wczoraj jak się na HSG zapisywalam to okłamałam, ze już dostałam okresu (inaczej by mnie jędze nie zapisały), a okres uparcie postanawia nie przychodzić to chyba efekt tej antybiotykoterapii. Wszystkie objawy okresu są, tylko krwi na podpasce brak
Ma czas do niedzieli, bo inaczej nie skończę krwawić do czwartku.
mój tez taki był, ale mój mąż strasznie się ociągał i nie wspierał w realizacji tego planu, a teraz jeszcze niepłodnościowe kłody pod nogiJa w listopadzie skończyłam 31. A plan mój był taki, że do 30 urodzin będę już po połogu