reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
U mnie dzisiaj owu i rano przed pracą pykłam, bo na wieczór biore acard, tak dla równowagi żeby było🙂 a maści nie kupowałam na siniaki.
A no nie wywiniesz, ale to wszystko dla Twojego i nie tylko Twojego dobra! 🙂 teraz będą waruneczki do zagnieżdżenia prima sort👌
U mnie taka sytuacja, więc nie wiem, czy działać dziś czy czekać do jutra 🙈
No ja też mam takie zalecenia: 💉 rano, acard wieczorem 🙈

Załączniki

• IMG_0950.jpeg
    IMG_0950.jpeg
    160,1 KB · Wyświetleń: 73
A ja siedzę właśnie poczekalni na wizytę u nowego gina, którego bardzo dużo dziewczyn mi polecało i ma dużo dobrych opinii w necie i trochę jestem podekscytowana, czy się czegoś nowego dowiem 😆 czegoś, czego jeszcze się od Was nie dowiedziałam 😆😆 chyba będzie trudno
Dawaj znać jak tam po wizycie! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Każda sytuacja jest inna i niestety nie da się wszystkich leczyć jedną miarą. Dodatkowo drożność robi się z reguły po roku starań…. I też nie każdy ginekolog jest lekarzem od niepłodności, może specjalizować się w prowadzeniu ciąży i takie coś jak drożność nie jest w jego kompetencjach….
Może to dlatego, bo u nich trwało to o wiele dłużej. No dobra, jakoś ogarnę dzięki ;)

reklama
Do góry