reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Cześć :) zerknij na pierwsza stronę i daj znać na kiedy Cię wpisać :) nasienie jest ok? Hsg to dobry pomysł, sprawdzisz czy jajowody są drożne. Zaraz Ci podrzucę listę badań jaka krąży po forum
Właśnie wczoraj było testowane, ale niestety nie tym razem :( od marca już się wpiszę ;) Nasienie wypadło na badaniach bardzo dobrze.

reklama
Właśnie, a jakie są w sumie te zasady robienia bety? Traktujemy to jako badanie czy ciąża zaczyna się prawidłowo? Jakie dni dpo powinnismy robić? Po pozytywnym teście, przed? :)
Mnie trzeba przepisać na ławkę bo pierwsze testowanie po 10 dniach wypadnie mi 1 marca :)
Ja nie widzę powodów dlaczego by nie zatestowac 9dpo? 😁

Właśnie wczoraj było testowane, ale niestety nie tym razem :( od marca już się wpiszę ;) Nasienie wypadło na badaniach bardzo dobrze.
Oki, to zapisze póki co na pauze a w marcu zatestujesz z nami na nowym wątku:) zerknij sobie na ta listę co wstawiłam do posta, wszystkie te podstawowe rzeczy przebadaliscie?

Jestem na grupie facebookowej, nie zapisałam się na wizytę.
Szczerze... ta terapia jest wątpliwa. Może pomóc, może również zaszkodzić.
To kolejny specjalista do mojego segregatora. Przewijałam się przez wielu.
Ja juz dziewczyny nie mam motywacji, kolejne pieniądze mam ładować w coś niepewnego🥴
Bardzo Ci współczuję 😓 Przykro mi, że musisz się z tym zmagać. Nie ma sprawiedliwości na świecie. Ale wierzę, że mimo tej ciężkiej drogi, doczekacie się upragnionej ciąży.

reklama
Do góry