reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Śledzę na tiktoku jedna pare z AU i właśnie potwierdzili, ze piąty transfer się nie udał. Masakra, ja bym chyba się nie podniosła po czymś takim 😔 nastawiam się już coraz bardziej na ivf u nas, ale kurczę… trzeba pamiętać ze i to nie gwarantuje sukcesu. Niepłodność jest okropna

cześć, zapraszamy do Nas byle tylko nie na zbyt długo ;) kiedy będziesz testować? Załapiesz się jeszcze w lutym czy wpisać Cię na ławkę?
Za bardzo nie wiem o co chodzi z ta lawka. Narazie jestem na etapie owulacji wiec testowac powinnam 7ego marca. Dopiero zaczelismy starania tak naprawde. Pierwsza dzidzia bylam w 1ym cyklu, no ale latka juz mam swoje.

Cześć :)
Jestem tutaj nowa, często czytałam wpisy, ale dopiero się odważyłam napisać.
Staramy się z mężem od 2 lat, niestety bez powodzenia. Wszystkim z najbliższego otoczenia się udaje po 1-3 miesiącach i to chyba najbardziej dobijające. Wszystkie wyniki mamy książkowe, mieliśmy już robione wyniki nasienie, hormonalne, krzywą cukrową, monitoring owulacji. Obecnie czekam na termin w przyszłym miesiącu na HSG. Niestety nie możemy jak na razie znaleźć przyczyny niepowodzeń. Miałam niedobór witaminy D, który został uzupełniony (lekarz na te badanie naciskał bardzo). Czy może macie jakieś pomysły co jeszcze można zrobić, jakie badania? Lekarze już na mnie patrzą jakbym chciała od nich wyłudzić badania i jedynie na co mi dają to na witaminę D (ginekolog i endokrynolog).

Jeszcze chyba nigdy nie czekałam na okres jak teraz 🥴 Co oprócz sexów, białych spodni i nasikania na test go przyśpieszy? 😅 Jeśli nie dostane dziś max jutro to miesiąc w plecy bo 10-12dc wypadnie na weekend więc histero nie zrobią 😞 Od soboty miałam delikatne pobolewania brzucha więc byłam pewna że zaraz przyjdzie ale od wczoraj nic, przeszły jak ręką odjął..
Mi pomagala ciepla kapiel i czerwone wino 🍷🙂
Chyba możliwe, że jednak u mnie coś się dzieje....znalazłam quixxa 25 (ostatni 😂) i widzę tam jakiś cień cieniowanego cienia 🤷 tupię czekając na kuriera...
Czekam na rozwój twoich kresek . A niechcialas isc na bete?

Za bardzo nie wiem o co chodzi z ta lawka. Narazie jestem na etapie owulacji wiec testowac powinnam 7ego marca. Dopiero zaczelismy starania tak naprawde. Pierwsza dzidzia bylam w 1ym cyklu, no ale latka juz mam swoje.
Zajrzyj na pierwsza stronę :) kreski to miesięczne wątki, dziewczyny które chce się udzielać zapisują się na konkretna date na testowanie. W razie jak coś wypada to wtedy zapisujemy się na ławkę rezerwowa, skoro już w tym miesiącu nie zatestujesz to tam Cię zapisze. A potem w marcu w kolejnym wątku już prawilnie dołączysz do grupowego siusiania na testy :D

Właśnie, a jakie są w sumie te zasady robienia bety? Traktujemy to jako badanie czy ciąża zaczyna się prawidłowo? Jakie dni dpo powinnismy robić? Po pozytywnym teście, przed? :)
Mnie trzeba przepisać na ławkę bo pierwsze testowanie po 10 dniach wypadnie mi 1 marca :)

reklama
Cześć :)
Jestem tutaj nowa, często czytałam wpisy, ale dopiero się odważyłam napisać.
Staramy się z mężem od 2 lat, niestety bez powodzenia. Wszystkim z najbliższego otoczenia się udaje po 1-3 miesiącach i to chyba najbardziej dobijające. Wszystkie wyniki mamy książkowe, mieliśmy już robione wyniki nasienie, hormonalne, krzywą cukrową, monitoring owulacji. Obecnie czekam na termin w przyszłym miesiącu na HSG. Niestety nie możemy jak na razie znaleźć przyczyny niepowodzeń. Miałam niedobór witaminy D, który został uzupełniony (lekarz na te badanie naciskał bardzo). Czy może macie jakieś pomysły co jeszcze można zrobić, jakie badania? Lekarze już na mnie patrzą jakbym chciała od nich wyłudzić badania i jedynie na co mi dają to na witaminę D (ginekolog i endokrynolog).
Cześć :) zerknij na pierwsza stronę i daj znać na kiedy Cię wpisać :) nasienie jest ok? Hsg to dobry pomysł, sprawdzisz czy jajowody są drożne. Zaraz Ci podrzucę listę badań jaka krąży po forum
72C11A9F-A642-4C21-B9E5-60A117D3A98C.jpeg

Do góry