reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A ja to już mam fobię jakąś chyba... Znowu mam ochotę siknąć nie wiem po co :/ Ale okres dalej się nie rozkręcił... Ale przecież i tak już jest niemożliwe, żeby nagle coś wyszło... W końcu to już 13/14dpo

Wiem niestety co czujesz. U mnie przy CP się wszystko posypało. Po niej poronienie za poronieniem. Jeden lekarz mówi jedno, drugi co innego. Mam wrażenie że sama lepiej się diagnozuję tutaj z Wami niż na wizytach. W końcu CP też zdiagnozowałam u siebie sama dzięki Wam, bo 4 lekarzy twierdziło że poroniłam mimo rosnącej bety 🤷‍♀️🤷‍♀️

Średnio już ufam lekarzom. Słucham co mówią, ale wszystko 5 razy sprawdzam i wiele rzeczy robię na własną rękę. Może w końcu kiedyś się nam uda 🤞🤞🤞
Tak, mnie to też strasznie denerwuje z tymi lekarzami. Czasami cos sobie pomyślą i nie powiedzą wszystkiego. Wczoraj usłyszałam że powinnam cały czas monitorować betę jak była wersja biochemicznej, a nic mi takiego nie powiedziała na ostatniej wizycie tylko że jak będę po krwawieniu. I ja jak głupia czekałam na poronienie i dopiero po kilku dniach jak nic się nie zaczynało dziać to poszłam sama na betę. Jakby mi kazała dalej kontrolować co 2 dni to bym latała nadal.
Sama cały czas szukam jakichś dodatkowych informacji ale o tych ciążach pozamacicznych jest tak mało w internecie.

Czesc staraczki. dolaczam sie o Was. 37 lat, staramy sie o druga dzidzie. Zarzekalam sie, ze nie bede miala juz dzieci, ale 4 lata minely i zapragnelam bobaska.
cześć, zapraszamy do Nas byle tylko nie na zbyt długo ;) kiedy będziesz testować? Załapiesz się jeszcze w lutym czy wpisać Cię na ławkę?

reklama
Do góry