reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A ja to już mam fobię jakąś chyba... Znowu mam ochotę siknąć nie wiem po co :/ Ale okres dalej się nie rozkręcił... Ale przecież i tak już jest niemożliwe, żeby nagle coś wyszło... W końcu to już 13/14dpo

Wiem niestety co czujesz. U mnie przy CP się wszystko posypało. Po niej poronienie za poronieniem. Jeden lekarz mówi jedno, drugi co innego. Mam wrażenie że sama lepiej się diagnozuję tutaj z Wami niż na wizytach. W końcu CP też zdiagnozowałam u siebie sama dzięki Wam, bo 4 lekarzy twierdziło że poroniłam mimo rosnącej bety 🤷‍♀️🤷‍♀️

Średnio już ufam lekarzom. Słucham co mówią, ale wszystko 5 razy sprawdzam i wiele rzeczy robię na własną rękę. Może w końcu kiedyś się nam uda 🤞🤞🤞
Tak, mnie to też strasznie denerwuje z tymi lekarzami. Czasami cos sobie pomyślą i nie powiedzą wszystkiego. Wczoraj usłyszałam że powinnam cały czas monitorować betę jak była wersja biochemicznej, a nic mi takiego nie powiedziała na ostatniej wizycie tylko że jak będę po krwawieniu. I ja jak głupia czekałam na poronienie i dopiero po kilku dniach jak nic się nie zaczynało dziać to poszłam sama na betę. Jakby mi kazała dalej kontrolować co 2 dni to bym latała nadal.
Sama cały czas szukam jakichś dodatkowych informacji ale o tych ciążach pozamacicznych jest tak mało w internecie.

Czesc staraczki. dolaczam sie o Was. 37 lat, staramy sie o druga dzidzie. Zarzekalam sie, ze nie bede miala juz dzieci, ale 4 lata minely i zapragnelam bobaska.
cześć, zapraszamy do Nas byle tylko nie na zbyt długo ;) kiedy będziesz testować? Załapiesz się jeszcze w lutym czy wpisać Cię na ławkę?

reklama
Do góry