reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Strach ma bardzo duże oczy, ja tak.samo stresowałam się przed drożnością a potem do lekarza przy stoliku już śmiałam się, że oczekiwałam większego bólu, na co on do mnie ze śmiechem: że właśnie widział jak zbladłam i zesztywniałam ze strachu jakby miał jakąś krwawą masakrę zgotować, a tu można powiedzieć, że lajtowo.

Teraz się boisz i stresujesz, ale może się okazać, że wyjątkowo dobrze będzie w Twoim przypadku i będzie łagodnie po zabiegu!🙂 pomyśl sobie, że cel szczytny i dzięki temu z 1 autostrady do jajek zrobią się 2 i szanse wzrosną o 50% w tej kwestii.
A w ogóle ile po laparoskopii trzeba odleżeć w szpitalu?

Ciekawe jaki dostaniesz termin.
Ja miałam identycznie z drożnością i wcale nie miałam znieczulenia, tylko nospa i ibuprom wzięty w sumie 2 godz przez zabiegiem. Powiedziałabym, że to zwykłe badanie ginekologiczne, miałam wrażenie, że najbardziej bolało włożenie wziernika 🫣 Ja się z automatu spinam całym ciałem na fotelu ginekologicznym, to u mnie wręcz odruch bezwarunkowy, a gdy się rozluźniłam było od razu lepiej 😄

U nas 2 dni po drożności, więc zaczęliśmy działać. Teraz maraton codziennie, co by nie zmarnować szansy ;)

In vitro: zespół do opracowania programu powołany​

Jej tak bardzo chciałabym żeby podwyższyli kryterium wieku.
Niestety to niemożliwe.

reklama
Do góry