Motylkowa!
Fanka BB :)
Jak będziesz miała jakieś przecieki co do zasad finansowania to pisz na priv! <3o! W zespole jest mój Pan doktor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będziesz miała jakieś przecieki co do zasad finansowania to pisz na priv! <3o! W zespole jest mój Pan doktor
A to była stymulacja do Invitro czy nie ?Możliwe, bo ta stymulacja była dość łagodna.
hahaha, No rzeczywiście mogę podpytać. Następna wizyta 6 marcaJak będziesz miała jakieś przecieki co do zasad finansowania to pisz na priv! <3
to może może pykłoHejka w sobotke
Jestem 6 dpo, jakoś nie mam przeczucia, że pykło
Mieliśmy intensywne kilka dni, głowa mnie napierdziela i tylko bym spała od wczoraj
Oj to raczej ze zmęczenia i dodatkowo brania progesteronuto może może pykło
Ja miałam identycznie z drożnością i wcale nie miałam znieczulenia, tylko nospa i ibuprom wzięty w sumie 2 godz przez zabiegiem. Powiedziałabym, że to zwykłe badanie ginekologiczne, miałam wrażenie, że najbardziej bolało włożenie wziernika Ja się z automatu spinam całym ciałem na fotelu ginekologicznym, to u mnie wręcz odruch bezwarunkowy, a gdy się rozluźniłam było od razu lepiejStrach ma bardzo duże oczy, ja tak.samo stresowałam się przed drożnością a potem do lekarza przy stoliku już śmiałam się, że oczekiwałam większego bólu, na co on do mnie ze śmiechem: że właśnie widział jak zbladłam i zesztywniałam ze strachu jakby miał jakąś krwawą masakrę zgotować, a tu można powiedzieć, że lajtowo.
Teraz się boisz i stresujesz, ale może się okazać, że wyjątkowo dobrze będzie w Twoim przypadku i będzie łagodnie po zabiegu! pomyśl sobie, że cel szczytny i dzięki temu z 1 autostrady do jajek zrobią się 2 i szanse wzrosną o 50% w tej kwestii.
A w ogóle ile po laparoskopii trzeba odleżeć w szpitalu?
Ciekawe jaki dostaniesz termin.
Jej tak bardzo chciałabym żeby podwyższyli kryterium wieku.In vitro: zespół do opracowania programu powołany
In vitro: zespół do opracowania programu powołany. Kto do niego wszedł?
Minister zdrowia Izabela Leszczyna powołała zespół, który ma opracować kryteria programu in vitro. Wskaże on m.in., kto będzie miał prawo do refundacji tego zabiegu i do jakiego wieku kobiety procedura ta będzie finansowana z pieniędzy publicznych. Eksperci nie dostali na to dużo czasu, bo prace...cowzdrowiu.pl
Ej ej jakie priv, wszystkie chcemy wiedziećJak będziesz miała jakieś przecieki co do zasad finansowania to pisz na priv! <3