reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Sikałam dopiero dziś rano i znowu chyba jakiś cień cienia ale jak dla mnie bledszy niż ten wczoraj i ciężko mi go było nawet wyłapać na zdjęciu. Trochę też zaczynają mnie już boleć plecy jak na okres (ma być jutro planowo) 😥nie mam już sił dziewczyny 😥 równe dwa lata temu podjęliśmy decyzję z mężem, że chcemy się zacząć starać o dzidziusia 😥
Kochana ❤️ tak bardzo Ciebie rozumiem. Te rocznice, znaczące daty są najgorsze 🥺 ściskam mocno, ale niedługo już faza folikularna to i nastrój trochę się na pewno poprawi 🙃

Powiem Wam ze na sama myśl o tej laparo mnie skręca w środku ze stresu, a jeszcze nawet terminu nie mam 🙈 ostatni raz w szpitalu byłam w liceum 😅
jak miałam mieć histeroskopie w zeszłym roku to też byłam cała wystraszona, a finalnie to się okazało wszystko mega super, a pobyt w szpitalu jak miły odpoczynek i czas dla mnie :)) i teraz jak mam iść do szpitala to się nawet trochę cieszę :))

In vitro: zespół do opracowania programu powołany​

Sikałam dopiero dziś rano i znowu chyba jakiś cień cienia ale jak dla mnie bledszy niż ten wczoraj i ciężko mi go było nawet wyłapać na zdjęciu. Trochę też zaczynają mnie już boleć plecy jak na okres (ma być jutro planowo) 😥nie mam już sił dziewczyny 😥 równe dwa lata temu podjęliśmy decyzję z mężem, że chcemy się zacząć starać o dzidziusia 😥
U nas dzisiaj mija też dokładnie dwa lata odkąd byłam na pierwszej wizycie przygotowywujacej do starań u ginekologa :( A w sumie decyzję podjęliśmy parę miesięcy wcześniej. Doczekamy się tych dwóch kresek, jestem pełna nadziei że tak będzie!

In vitro: zespół do opracowania programu powołany​

Ooo dziękuję Ci za ten link. Akurat szukałam jakichkolwiek informacji na ten temat dosłownie pół godziny temu i nic ciekawego nie znalazłam.
P.S - czy tylko ja zauważyłam dużą przewagę mężczyzn na liście? :D

reklama
Ooo dziękuję Ci za ten link. Akurat szukałam jakichkolwiek informacji na ten temat dosłownie pół godziny temu i nic ciekawego nie znalazłam.
P.S - czy tylko ja zauważyłam dużą przewagę mężczyzn na liście? :D
proporcja 3 kobiet do 8 mężczyzn. No rzeczywiście dużo, ale mysle, ze jeszcze trochę będziemy z tego patriarchatu wychodzić :(

Do góry