reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Sikałam dopiero dziś rano i znowu chyba jakiś cień cienia ale jak dla mnie bledszy niż ten wczoraj i ciężko mi go było nawet wyłapać na zdjęciu. Trochę też zaczynają mnie już boleć plecy jak na okres (ma być jutro planowo) 😥nie mam już sił dziewczyny 😥 równe dwa lata temu podjęliśmy decyzję z mężem, że chcemy się zacząć starać o dzidziusia 😥
Kochana ❤️ tak bardzo Ciebie rozumiem. Te rocznice, znaczące daty są najgorsze 🥺 ściskam mocno, ale niedługo już faza folikularna to i nastrój trochę się na pewno poprawi 🙃

Powiem Wam ze na sama myśl o tej laparo mnie skręca w środku ze stresu, a jeszcze nawet terminu nie mam 🙈 ostatni raz w szpitalu byłam w liceum 😅
jak miałam mieć histeroskopie w zeszłym roku to też byłam cała wystraszona, a finalnie to się okazało wszystko mega super, a pobyt w szpitalu jak miły odpoczynek i czas dla mnie :)) i teraz jak mam iść do szpitala to się nawet trochę cieszę :))

In vitro: zespół do opracowania programu powołany​

Sikałam dopiero dziś rano i znowu chyba jakiś cień cienia ale jak dla mnie bledszy niż ten wczoraj i ciężko mi go było nawet wyłapać na zdjęciu. Trochę też zaczynają mnie już boleć plecy jak na okres (ma być jutro planowo) 😥nie mam już sił dziewczyny 😥 równe dwa lata temu podjęliśmy decyzję z mężem, że chcemy się zacząć starać o dzidziusia 😥
U nas dzisiaj mija też dokładnie dwa lata odkąd byłam na pierwszej wizycie przygotowywujacej do starań u ginekologa :( A w sumie decyzję podjęliśmy parę miesięcy wcześniej. Doczekamy się tych dwóch kresek, jestem pełna nadziei że tak będzie!

In vitro: zespół do opracowania programu powołany​

Ooo dziękuję Ci za ten link. Akurat szukałam jakichkolwiek informacji na ten temat dosłownie pół godziny temu i nic ciekawego nie znalazłam.
P.S - czy tylko ja zauważyłam dużą przewagę mężczyzn na liście? :D

reklama
Ooo dziękuję Ci za ten link. Akurat szukałam jakichkolwiek informacji na ten temat dosłownie pół godziny temu i nic ciekawego nie znalazłam.
P.S - czy tylko ja zauważyłam dużą przewagę mężczyzn na liście? :D
proporcja 3 kobiet do 8 mężczyzn. No rzeczywiście dużo, ale mysle, ze jeszcze trochę będziemy z tego patriarchatu wychodzić :(

Do góry