Sanderson
Fanka BB :)
@dosiasamosia Najlepsze życzenia dla Ciebie! Wszystkiego cudownego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sto lat wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!Dziewczyny właśnie wyszłam z kuchni z przygotowań na jutrzejsze urodziny bo 8 osób się zapowiedziało, padam na twarz a jeszcze mieszkanie posprzątać.
Dziewczyny właśnie wyszłam z kuchni z przygotowań na jutrzejsze urodziny bo 8 osób się zapowiedziało, padam na twarz a jeszcze mieszkanie posprzątać. Ale w trakcie dnia dostałam takiego bólu że myślałam że okres dostanę a dopiero 6dpo. Zostawiam na smaka chlebek ziołowy który pierwszy raz robiłam i jutro dmucham w świeczkach dla nas życzenia
Sto lat!Dziewczyny właśnie wyszłam z kuchni z przygotowań na jutrzejsze urodziny bo 8 osób się zapowiedziało, padam na twarz a jeszcze mieszkanie posprzątać. Ale w trakcie dnia dostałam takiego bólu że myślałam że okres dostanę a dopiero 6dpo. Zostawiam na smaka chlebek ziołowy który pierwszy raz robiłam i jutro dmucham w świeczkach dla nas życzenia