reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dziewczyny a czy Wy zazwyczaj też dostajecie okres w nocy? Ja nie pamiętam czy kiedyś dostałam jakoś w środku dnia. Zazwyczaj dostaję w nocy, ewentualnie tuż po wstaniu z łóżka.
U mnie nie ma zasady. Kiedyś faktycznie było to głównie w nocy. Teraz mam rano, wieczorem, w środku dnia rzadko.

a o której miałaś zastrzyk a o której IUI? Miałaś otem moni, czy po prostu wydaje Ci się, że byłą po 48h?
Monitoring rano, zastrzyk o 20. Potem rano na następny dzień znowu moni i IUI koło 11/12 gdzie nie był jeszcze pęknięty pęcherzyk. Potem miałam 5 dni później moni gdzie było widać ciałko żółte. A owu podejrzewam że było dzień po IUI, patrząc po temperaturze i po obliczeniu fazy lutealnej i potem kiedy przyszedł okres :)

Dziewczyny a czy Wy zazwyczaj też dostajecie okres w nocy? Ja nie pamiętam czy kiedyś dostałam jakoś w środku dnia. Zazwyczaj dostaję w nocy, ewentualnie tuż po wstaniu z łóżka.
U mnie zdarza się o każdej porze, częściej dnia niż nocy. Nie ma totalnie żadnej reguły kiedy przychodzi.

Zazwyczaj rano, tak do 10. Czasem zdarza mi się jakieś mikro plamienie wieczorem, a kolejnego dnia rano okres.

reklama
w nocy nigdy, zazwyczaj w ciągu dnia zaczyna się plamienie. Ale pamietam ze bywało tez chlusniecie tuż po wstaniu z łóżka:)

Do góry