reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja piłam mieszankę morwy białej, mięty zielonej i piwonii na obniżenie androgenów, ale u mnie nic nie rusza tych hormonów 🤷
a jakie masz podwyższone konkretnie? Mi wyszło tak, jak w załączniku - masz jakies rady, sugestie moze, co robić w związku z takimi wynikami? OCZYWIŚCIE zamierzam to skonsultować z lekarzem, ale pytam za wczasu 😜

reklama
O takie mam

Załączniki

• IMG_5455.jpeg
    IMG_5455.jpeg
    118,1 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_5454.jpeg
    IMG_5454.jpeg
    87 KB · Wyświetleń: 69
Heja w sobotę!
Chirurgów nie oglądałam, a co do seriali wczoraj skończyłam oglądać Lipowo- zmowa milczenia. Nawet spoko.
Teraz oglądam „tajemnica zawodowa”- dla mnie nudy, ale chce przebrnąć, bo zaczęłam 😝
Późnym popołudniem idziemy na urodziny do szwagra, a jutro planujemy odpoczywać 🛏️
A jak wasze plany na weekend? 😇
ja na weselu i właśnie weszła Kayah śpiewać 😳😳 ale słabe piosenki wybrane (bo ich nie znam) 🫣😂

Hej. Ja dzisiaj dla odmiany jak zawsze 🤣 się dziwnie czuje. Ciekawe mnie chyba bierze. Chodzę cały dzień jakby na kacu i udało mi się zdrzemnąć chyba z 2 godzinki w dzień. Mocno mnie ciągnie już prawy jajnik, nuby po.okresie niedlugo a mam sluzu sporo. Teraz sobie leżę już w łóżku ale moi sąsiedzi dzikusy drą się mega.. miłej niedzieli :*

Ja piłam mieszankę morwy białej, mięty zielonej i piwonii na obniżenie androgenów, ale u mnie nic nie rusza tych hormonów 🤷
Ja biorę inozytol, pije miętę właśnie i zieloną herbatę.
Do tego staram się jeść w miarę zdrowo.
Oczywiście nie zawsze wychodzi, wczoraj pizza, dziś burger 😅
No i testosteron mi spadł. Ale jeszcze nie jest idealnie.
I zastanawiałam się nad tą piwonią właśnie czy by nie spróbować. Jeszcze mówią o lukrecji

I zastanawiałam się nad tą piwonią właśnie czy by nie spróbować. Jeszcze mówią o lukrecji
No u mnie testosteron spoko wyglada. Przynajmniej wg normy 0.44 ng/ml

u mnie tez raczej zdrowe odżywianie kiełki, kiszonki, warzywka jajka, ale wczoraj tez był Burger grany a dziś kebab 😂

reklama
Do góry