reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja piłam mieszankę morwy białej, mięty zielonej i piwonii na obniżenie androgenów, ale u mnie nic nie rusza tych hormonów 🤷
a jakie masz podwyższone konkretnie? Mi wyszło tak, jak w załączniku - masz jakies rady, sugestie moze, co robić w związku z takimi wynikami? OCZYWIŚCIE zamierzam to skonsultować z lekarzem, ale pytam za wczasu 😜

reklama
O takie mam

Załączniki

• IMG_5455.jpeg
    IMG_5455.jpeg
    118,1 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_5454.jpeg
    IMG_5454.jpeg
    87 KB · Wyświetleń: 66
Heja w sobotę!
Chirurgów nie oglądałam, a co do seriali wczoraj skończyłam oglądać Lipowo- zmowa milczenia. Nawet spoko.
Teraz oglądam „tajemnica zawodowa”- dla mnie nudy, ale chce przebrnąć, bo zaczęłam 😝
Późnym popołudniem idziemy na urodziny do szwagra, a jutro planujemy odpoczywać 🛏️
A jak wasze plany na weekend? 😇
ja na weselu i właśnie weszła Kayah śpiewać 😳😳 ale słabe piosenki wybrane (bo ich nie znam) 🫣😂

Hej. Ja dzisiaj dla odmiany jak zawsze 🤣 się dziwnie czuje. Ciekawe mnie chyba bierze. Chodzę cały dzień jakby na kacu i udało mi się zdrzemnąć chyba z 2 godzinki w dzień. Mocno mnie ciągnie już prawy jajnik, nuby po.okresie niedlugo a mam sluzu sporo. Teraz sobie leżę już w łóżku ale moi sąsiedzi dzikusy drą się mega.. miłej niedzieli :*

Ja piłam mieszankę morwy białej, mięty zielonej i piwonii na obniżenie androgenów, ale u mnie nic nie rusza tych hormonów 🤷
Ja biorę inozytol, pije miętę właśnie i zieloną herbatę.
Do tego staram się jeść w miarę zdrowo.
Oczywiście nie zawsze wychodzi, wczoraj pizza, dziś burger 😅
No i testosteron mi spadł. Ale jeszcze nie jest idealnie.
I zastanawiałam się nad tą piwonią właśnie czy by nie spróbować. Jeszcze mówią o lukrecji

I zastanawiałam się nad tą piwonią właśnie czy by nie spróbować. Jeszcze mówią o lukrecji
No u mnie testosteron spoko wyglada. Przynajmniej wg normy 0.44 ng/ml

u mnie tez raczej zdrowe odżywianie kiełki, kiszonki, warzywka jajka, ale wczoraj tez był Burger grany a dziś kebab 😂

reklama
Do góry