reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

nie powiem że wkurwiajace jest to ( przynajmniej ja tak mam) ze widzę wszędzie w około każdy ma drugie
Już, małe dziecko, tak jakby PSTRYK - chcieliśmy drugie mamy. Patola pstryk jest dziecko… nastolatki pstryk wpadka… 😩😫😤🤬😡🤯
Żeby u nas sie tak dalo pstryk i ciaza..

U nas jak przez ostatni rok każdy mowil z otoczenia ze nastepnego dziecka nie . Tak jak my powiedzielismy w październiku ze moze czas na kolejne tak. bummm co chwilę dowiaduje sie ze ktos jest w ciazy i to od strzała 😡

reklama
A na ile przed badamiem powinno się odstawić?

Ja miałam 20kilka, biore pół roku 2000 jednostek i wyszlo mi 31. Ale nie odstawiałam do badania.

A test dziś biały niestety :( Nadzieja jeszcze jest, ale już mała :(
Są różne źródła. Niektóre mówią 7, inne 10 dni, a niektóre, że w ogóle nie trzeba. Odstawiam zawsze tydzień wcześniej.

Jak w poprzednich cyklach plamiłam już na tydzień przed okresem to w tym cyklu plamień brak, ale i okresu nie mam dalej :/
Bardzo liczyłam na to, żeby w styczniu nie mieć okresu, ale nie do konca o to mi chodziło
Jeszcze stary mnie wkurza i próbuje mi wmówić, że może to dobry znak, a ja mam jakieś wadliwe testy 🤡

Ja jeeeeeeebeeee dziewczyny! Przez przypadek wysłałam wyniki nasienia męża na mejla jakiegoś biura podróży zamiast na swojego 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Jeszcze mi odpisali "w czym możemy pomóc".. Mam nadzieje że w ogóle nie otwierali tego pliku i nie trafi to do neta jako heheszek..
Ale te pliki zazwyczaj są zaszyfrowane hasłem

reklama
Do góry