reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Żeby u nas sie tak dalo pstryk i ciaza..

U nas jak przez ostatni rok każdy mowil z otoczenia ze nastepnego dziecka nie . Tak jak my powiedzielismy w październiku ze moze czas na kolejne tak. bummm co chwilę dowiaduje sie ze ktos jest w ciazy i to od strzała 😡
moja koleżanka jest bardzo otyła, a mój ginekolog każe mi chudnąć i trzymać dietę a ona zachodzi w ciążę przez dotknięcie, 3 nieplanowanych synów. A jej były też spojrzy na kogoś to zapładnia wzrokiem, bo ma nową babę i ona też 2 ciąża nieplanowana

Ja jeeeeeeebeeee dziewczyny! Przez przypadek wysłałam wyniki nasienia męża na mejla jakiegoś biura podróży zamiast na swojego 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Jeszcze mi odpisali "w czym możemy pomóc".. Mam nadzieje że w ogóle nie otwierali tego pliku i nie trafi to do neta jako heheszek..
Ja już byłabym ścięta o głowę 😀
Napisz, że to pomyłka i prosisz o usunięcie maila.
A jakby coś wypłynęło, będziesz wiedziała na 99% że stamtąd.
Acz nie sądzę, trzeba być chujkiem żeby to gdzieś to dalej puścić.

Ja już byłabym ścięta o głowę 😀
Napisz, że to pomyłka i prosisz o usunięcie maila.
A jakby coś wypłynęło, będziesz wiedziała na 99% że stamtąd.
Acz nie sądzę, trzeba być chujkiem żeby to gdzieś to dalej puścić.
Ja też dlatego nawet nie powiem o tym mężowi, masakra.. zawału zaraz dostane 🤦‍♀️ Napisałam że pomyłka, przepraszam i prosze o usunięcie ale bez odzewu..

Robiła któraś z Was (w sensie nie osobiście 😆) badanie nasienia w InviMed? Ile tam czas oczekiwania na wyniki? Te 4-6 dni roboczych z ich strony są realne? Może szybciej? Nie jestem cierpliwa, niestety. 💩🙈
Na spokojnie w tym terminie będzie juz wynik. Na portalu pacjenta mozna pozniej sprawdzic

ja na okazję pozytywu nie wykręciłam, ale DOSŁOWNIE każdego miesiąca rozkminiam, jakie moje dziecko będzie jak się pod danym znakiem zodiaku urodzi i np bardzo chciałam wagę, która się nie udała, a teraz jak dostałam ban na seks w cyklu lutowym to się nawet ucieszyłam, bo bardzo nie chce mieć skorpiona 😂😂 gupie jest to okrutnie, ale cóż zodiakara pozostanie zodiakarą 😂😂😂
Ja jestem waga :) ja nie patrzę na znaki zodiaku, ale jeśli chodzi o miesięce to chyba najlepiej rodzic na wiosnę xd ale w grudniu też się chętnie mogę kłaść na porodowke. Tylko zaskoczyć musi :😀

reklama
moja koleżanka jest bardzo otyła, a mój ginekolog każe mi chudnąć i trzymać diete ona zachodzi w ciążę przez dotknięcie, 3 nieplanowanych synów. A jej były też spojrzy na kogoś to zapładnia wzrokiem, bo ma nową babę i ona też 2 ciąża nieplanowana
To tez mam taka kolezanke waży bardzo duzo a pierwsza ciaza wpadka a druga bo chciala i tez w pierwszym cyklu .

Do góry