amusedxxx
Fanka BB :)
piona, ja tez już mam weekenda tak w ogóle to zjadłam pizze, pobzykałam się a teraz popijam drineczka. Tak wiem, ze dziś czwartek, ale ja akurat mam jutro wolne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piona, ja tez już mam weekenda tak w ogóle to zjadłam pizze, pobzykałam się a teraz popijam drineczka. Tak wiem, ze dziś czwartek, ale ja akurat mam jutro wolne
My przez 3 lata trzymaliśmy pusty pokój Wszyscy się nas pytali dlaczego, po co.... I moje ulubione "jak będzie dziecko to sobie zmienicie"....taaaak bo np. siłownię postawie na parapecieA ja mam dziś doła trochę.
Bo mam wrażenie że nigdy nam się to nie uda.
Przeraża mnie ta myśl.
Bardzo tego pragnę.
Nigdy nie zobaczyłam tej drugiej kreski ,jak robię testy to jak głupia szukam jej pod każdym kątem a jej nie ma. I co okres to taki żal że czemu zaś to samo.
Też tak macie że w głowie jest już ułożony plan jakby wyglądał pokój dziecka ?
Nie mogę się doczekać tego momentu aż będzie mi dane ten pokoik dla tego maluszka urządzić
Pewnie Czechy tym razem. Tutaj jest to zbyt pokręcone. Trzeba samemu szukać dawcy :/Ależ dobrze Cię znów czytać! Mam nadzieję, że cykle szybko się uregulują albo nie będą musiały, bo zaskoczy naturalnie. Rozważasz AK i całą procedurę zacząć w Australii czy znów czekałaby Cię "wycieczka" do Polski?
Ja na zime ulepy plus arabskie jak AlexandreJ ostatnio miałam BlackMusk, a zakochana jestem w Rasasi w takiej fioletowej butelce.no ja ma la vie est belle, ale dla mnie akurat on nie jest jakiś super hiper niezwykły - ot zapach. Ładny, ale taki, że bym pewnie uwagi nie zwróciła.
Ja jestem team cieżkie, słodkie ulepy. Jak JPG Scandal, popularny Black Opium, a teraz choruję na Jimmy Choo I want Choo
No słyszałam o tych arabach, ale jeszcze się nie zagłębiałem nie wiem co ostatnio mi tak siadło na te perfumy. Karta z Jimmy Choo jest już otwarta kilka dni i dalej mnie jara, coś mi się wydaje, że niedługo kupie xDJa na zime ulepy plus arabskie jak AlexandreJ ostatnio miałam BlackMusk, a zakochana jestem w Rasasi w takiej fioletowej butelce.
Niestety moje otoczenie nie lubi.
I albo pytają co to za dziwny zapach, albo że lasem pachni, albo po prostu dusi ;D
A na ile przed badamiem powinno się odstawić?Miałam równo 9 (co ciekawe przy stałej suplementacji 2000j/dobę) i brałam kilkadziesiąt tysięcy dziennie w takim rozpisanym schemacie, później zmniejszając dawki, ale nie polecam aż tak wielkiej suplementacji, bo po czasie doszłam do tego, że mogła to być przyczyna zniszczenia wątroby u mnie. Także suplementuj, ale rozsądnie i jak będziesz ponownie kontrolować, to pamiętaj o wcześniejszym odstawieniu.
Znam PUR BLANCA , ciekawe czy w Notino mają by niuchnac ten który kupiłaś.Kupiłam odpowiednik Black Opium. Nie pamiętam dobrze, jak pachnie oryginał, ale ten odpowiednik bardzo mi się podoba. Kupiłam jeszcze 2 próbki - Euphoria, myślę, że super będzie na lato, i Dolce & Gabbana
L´Imperatrice - te mi nie weszły.
Jeśli chodzi o zapach jakiego szukam z rodzaju świeże pranie etc - to zamówiłam coś takiego. Znalazłam polecajki na jakiejś grupie, a 3 dyszki mi nie bedzie szkoda w razie co
mój ukochany zapach w liceum - pur blanca pewnie do teraz by mi się podobał. Też bardzo słodki, zawsze lubiłam
Pierwsze kupiłam w Dubaju, i zaczęłam szukać.No słyszałam o tych arabach, ale jeszcze się nie zagłębiałem nie wiem co ostatnio mi tak siadło na te perfumy. Karta z Jimmy Choo jest już otwarta kilka dni i dalej mnie jara, coś mi się wydaje, że niedługo kupie xD