królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Też chcę wiosny, słońca, ciepełka ... zieloności, radości spacerków O TAAAK ⚘️Witam się w lutym byle zleciał, obfitował w kredki i marzec to już wiosenny miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też chcę wiosny, słońca, ciepełka ... zieloności, radości spacerków O TAAAK ⚘️Witam się w lutym byle zleciał, obfitował w kredki i marzec to już wiosenny miesiąc
Miałam równo 9 (co ciekawe przy stałej suplementacji 2000j/dobę) i brałam kilkadziesiąt tysięcy dziennie w takim rozpisanym schemacie, później zmniejszając dawki, ale nie polecam aż tak wielkiej suplementacji, bo po czasie doszłam do tego, że mogła to być przyczyna zniszczenia wątroby u mnie. Także suplementuj, ale rozsądnie i jak będziesz ponownie kontrolować, to pamiętaj o wcześniejszym odstawieniu.Ja dziś dostałam wynik witaminy D
9,4 ng/ml
Co roku mam to samo, a ja dalej w tym samym miejscu i z tymi samymi osobamito wcale nie brzmi źle to brzmi absolutnie naturalnie. Ja w marcu miałam tez kwas w pracy i jedyne, o czym myślałam to, że „pójdę na zwolnienie ciążowe i zobaczycie jak macie ciężko beze mnie” haha No i słuchajcie - nie zobaczyli
Kupiłam odpowiednik Black Opium. Nie pamiętam dobrze, jak pachnie oryginał, ale ten odpowiednik bardzo mi się podoba. Kupiłam jeszcze 2 próbki - Euphoria, myślę, że super będzie na lato, i Dolce & GabbanaA które kupiłaś?
Znalazłaś jakieś zapachy świeże i orzeźwiające?
mój ukochany zapach w liceum - pur blanca pewnie do teraz by mi się podobał. Też bardzo słodki, zawsze lubiłamA ja mam gdzieś jakieś perfum z avona... Mają chyba z 8 lat...
a skoro o perfumach nadal mowa to ja jestem fanką raczej takich cięższych zapachów. Na urodziny dostałam Jo Malone Myrrh & Tonka i uwielbiam je tak na codzień nosić. W ogóle uważam, ze te zapachy od nich z linii Cologne Intense są wszystkie całkiem super ) wiec bardzo polecam ) i super się na skórze trzymają.Kupiłam odpowiednik Black Opium. Nie pamiętam dobrze, jak pachnie oryginał, ale ten odpowiednik bardzo mi się podoba. Kupiłam jeszcze 2 próbki - Euphoria, myślę, że super będzie na lato, i Dolce & Gabbana
L´Imperatrice - te mi nie weszły.
Jeśli chodzi o zapach jakiego szukam z rodzaju świeże pranie etc - to zamówiłam coś takiego. Znalazłam polecajki na jakiejś grupie, a 3 dyszki mi nie bedzie szkoda w razie co
mój ukochany zapach w liceum - pur blanca pewnie do teraz by mi się podobał. Też bardzo słodki, zawsze lubiłam
Ooh kochałam Jimmy Choo exotic, ale wycofali ze sprzedazy…no ja ma la vie est belle, ale dla mnie akurat on nie jest jakiś super hiper niezwykły - ot zapach. Ładny, ale taki, że bym pewnie uwagi nie zwróciła.
Ja jestem team cieżkie, słodkie ulepy. Jak JPG Scandal, popularny Black Opium, a teraz choruję na Jimmy Choo I want Choo
hehe ostatnio jak przyświecało słońce to aż ścisnęło że to jeszcze zima i może przymrozić rano pizga niestetyTeż chcę wiosny, słońca, ciepełka ... zieloności, radości spacerków O TAAAK ⚘️
nie powiem że wkurwiajace jest to ( przynajmniej ja tak mam) ze widzę wszędzie w około każdy ma drugieMoja koleżanka ma tak ze mowi robimy dziecko i w pierwszym miesiącu im sie udaje teraz jest w 3ciej ciazy . A nastepna zaliczyla 2 wpadki haha masakra
A my wszystko wiliczone i niema nic