reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

jeżu to jest niesamowite z czym się musisz mierzyć w pracy 😳😳 mnie to chyba nigdy nie przestanie zadziwiać poziom buractwa u ludzi, którzy otrzymali odrobinę władzy.
Wiem, że to może źle zabrzmi ale po tych jego tekstach to chciałabym tak bardzo zajść w tą ciążę i tak mu rzucić od razu L4 w twarz

reklama
Super, że jesteś póki co zadowolona 🥰 tak zachwalałyście te la vie est belle, że mnie korci, żeby zamówić 🙈 a jeszcze mam 3 inne flow na stanie 😁
no ja ma la vie est belle, ale dla mnie akurat on nie jest jakiś super hiper niezwykły - ot zapach. Ładny, ale taki, że bym pewnie uwagi nie zwróciła.
Ja jestem team cieżkie, słodkie ulepy. Jak JPG Scandal, popularny Black Opium, a teraz choruję na Jimmy Choo I want Choo

Wiem, że to może źle zabrzmi ale po tych jego tekstach to chciałabym tak bardzo zajść w tą ciążę i tak mu rzucić od razu L4 w twarz
to wcale nie brzmi źle 😄 to brzmi absolutnie naturalnie. Ja w marcu miałam tez kwas w pracy i jedyne, o czym myślałam to, że „pójdę na zwolnienie ciążowe i zobaczycie jak macie ciężko beze mnie” haha 😂 No i słuchajcie - nie zobaczyli 😂😂😂

Dziewczyny, a jakie macie doświadczenia w kwestii tego rozbudowanego badania spermy - gdzie jest najlepszy stosunek rozbudowania do jakości oraz ceny?

to wcale nie brzmi źle 😄 to brzmi absolutnie naturalnie. Ja w marcu miałam tez kwas w pracy i jedyne, o czym myślałam to, że „pójdę na zwolnienie ciążowe i zobaczycie jak macie ciężko beze mnie” haha 😂 No i słuchajcie - nie zobaczyli 😂😂😂
Ja po zmianach u mnie w pracy (niby zmieniłam stanowisko, ale zabrałam ze sobą masę obowiązków na nowe) non stop nie wiem w co ręce włożyć. Z niczym się nie wyrabiam, a przełożony mówi, ze to chwilowe. I też tak sobie myślę, nie będę się sprzeczać - przecież i tak zaraz pójdę na L4 ;)

Też mam taki moment w pracy, ze mysle sobie ze korzystalabym z L4 :p A jutro nie wiem czy sikać czy jeszcze poczekać... 24dc jutro, a cykle miałam ostatnio 26, 27 dni.

reklama
Do góry