reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

jeżu to jest niesamowite z czym się musisz mierzyć w pracy 😳😳 mnie to chyba nigdy nie przestanie zadziwiać poziom buractwa u ludzi, którzy otrzymali odrobinę władzy.
Wiem, że to może źle zabrzmi ale po tych jego tekstach to chciałabym tak bardzo zajść w tą ciążę i tak mu rzucić od razu L4 w twarz

reklama
Super, że jesteś póki co zadowolona 🥰 tak zachwalałyście te la vie est belle, że mnie korci, żeby zamówić 🙈 a jeszcze mam 3 inne flow na stanie 😁
no ja ma la vie est belle, ale dla mnie akurat on nie jest jakiś super hiper niezwykły - ot zapach. Ładny, ale taki, że bym pewnie uwagi nie zwróciła.
Ja jestem team cieżkie, słodkie ulepy. Jak JPG Scandal, popularny Black Opium, a teraz choruję na Jimmy Choo I want Choo

Wiem, że to może źle zabrzmi ale po tych jego tekstach to chciałabym tak bardzo zajść w tą ciążę i tak mu rzucić od razu L4 w twarz
to wcale nie brzmi źle 😄 to brzmi absolutnie naturalnie. Ja w marcu miałam tez kwas w pracy i jedyne, o czym myślałam to, że „pójdę na zwolnienie ciążowe i zobaczycie jak macie ciężko beze mnie” haha 😂 No i słuchajcie - nie zobaczyli 😂😂😂

Dziewczyny, a jakie macie doświadczenia w kwestii tego rozbudowanego badania spermy - gdzie jest najlepszy stosunek rozbudowania do jakości oraz ceny?

to wcale nie brzmi źle 😄 to brzmi absolutnie naturalnie. Ja w marcu miałam tez kwas w pracy i jedyne, o czym myślałam to, że „pójdę na zwolnienie ciążowe i zobaczycie jak macie ciężko beze mnie” haha 😂 No i słuchajcie - nie zobaczyli 😂😂😂
Ja po zmianach u mnie w pracy (niby zmieniłam stanowisko, ale zabrałam ze sobą masę obowiązków na nowe) non stop nie wiem w co ręce włożyć. Z niczym się nie wyrabiam, a przełożony mówi, ze to chwilowe. I też tak sobie myślę, nie będę się sprzeczać - przecież i tak zaraz pójdę na L4 ;)

Też mam taki moment w pracy, ze mysle sobie ze korzystalabym z L4 :p A jutro nie wiem czy sikać czy jeszcze poczekać... 24dc jutro, a cykle miałam ostatnio 26, 27 dni.

reklama
Do góry