Cześć dziewczynki.
Niestety u mnie dziś się zakończyło.
Życzę wszystkim powodzenia!!
Zdrowo się trzymacie i mało dolegliwości!!
Bardzo mi przykro jesteśmy z Tobą myślami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczynki.
Niestety u mnie dziś się zakończyło.
Życzę wszystkim powodzenia!!
Zdrowo się trzymacie i mało dolegliwości!!
Dzień dobry. Mi też piersi tak urosły. Już się przymierzam do kupna nowych stanikówDzień dobry ja dziś obudziłam się godzinę przed budzikiem, a wcześniej właśnie mogłam spać bez limitu także coś mi się odmienia jestem trochę przerażona rozmiarem moich piersi, bo urosły jakiś rozmiar i mam nadzieję, że już się to zatrzyma… narazie wypływają ze stanika robię dziś też posiew moczu dla spokoju jak coś wyjdzie to mam się odezwać do gin i będzie antybiotyk (ale od poprzedniego badania moczu minęło 1.5tyg więc możliwe, że tych bakterii już nie ma). Miłego dnia !
No u mnie też brzuch jakby uwypuklił się, ale waga narazie jeszcze stoi. U mnie w ciazy też późno się pokazał, do 6mies nic nie było widać, ale czytałam, że zazwyczaj w 2 ciąży właśnie dużo szybciej witać w 9-10 tyg już może być wypukły. U mnie wg USG 9+6Hej wszystkim. Jak po weekendzie??? Jak brzuszki?? Mój mam wrażenie jakby delikatnie się uwypuklał juz a z synkiem to dopiero od 5 było już widać i bo wiadomo o co chodzi. A tu 10 tydzień ja mam wizytę za 2 tyg... Też czuje się zmęczona. A i staniki nowe też będą potrzebne przy nachylaniu piersi się jakby wylewaja
Hej wszystkim. Jak po weekendzie??? Jak brzuszki?? Mój mam wrażenie jakby delikatnie się uwypuklał juz a z synkiem to dopiero od 5 było już widać i bo wiadomo o co chodzi. A tu 10 tydzień ja mam wizytę za 2 tyg... Też czuje się zmęczona. A i staniki nowe też będą potrzebne przy nachylaniu piersi się jakby wylewaja