reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Mój gin do którego chodze prywatnie zaleca Prenatal Uno + 2x Magne B6
I właśnie prenatal uno ma te foliany

Za to powiem Wam ,że ten na NFZ to jakaś porażka nic mi nie zalecił oprócz wit d 20 000j 😅

Załączniki

• 20240403_144119.jpg
    20240403_144119.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 41
  • 20240403_144127.jpg
    20240403_144127.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 51
Moja gin też poleca Prenatal albo Pueria. I żeby nie wybierać preparatów z żelazem - wg najnowszych wytycznych przyjmowanie żelaza szkodzi, jeśli nie ma podstaw do jego suplementacji

Mój gin do którego chodze prywatnie zaleca Prenatal Uno + 2x Magne B6
I właśnie prenatal uno ma te foliany

Za to powiem Wam ,że ten na NFZ to jakaś porażka nic mi nie zalecił oprócz wit d 20 000j 😅
O fajnie, i jak Ci się sprawdza? Ja biorę obecne prenacaps + dha, ale irytuje mnie branie 4 tabletek dziennie plus magnez i inne...

Pueria przynajmniej ta uno jak patrzyłam też ma w połowie niewłaściwy kwas foliowy 😔

O fajnie, i jak Ci się sprawdza? Ja biorę obecne prenacaps + dha, ale irytuje mnie branie 4 tabletek dziennie plus magnez i inne...

Pueria przynajmniej ta uno jak patrzyłam też ma w połowie niewłaściwy kwas foliowy 😔
Biore dopiero 2 dzień 😅 do tej pory brałam omega med optima start po prostu kupiłam to od razu przy pozytywnym tescie i wybrałam już do końca bo też ma dobry skład. Ale fakt tu łykasz 1 tabletke i spokuj .

Hej :) ja Was czytam regularnie, miałam do Was dołączyć, ale termin wg kalkulatorów tak 30.11 a 2.12 więc bezpieczniej mi raczej na grudniowki ;) ale powiem Wam, że już są nowe preparaty. Ja np już kupiłam taki prenatal uno ;)
Super dzięki za info ja dzisiaj szukałam w necie i nie znalazłam, muszę poszukać typowo tego :)

reklama
Do góry