reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

nie wiem czy to wszystkie dziewczyny, bo jak to sprawdzic? ale widzę że jest już wątek grudniowy. Możemy założyć prywatny a ten wciąż będzie dostępny i tak, więc jak ktoś dołączy to się potem doda. Napisze do admina bo pewnie i tak tworzenie prywatnego trochę potrwa :)

Może najpierw warto zebrać listę chętnych i dopiero napisać do Ani?

reklama
U mnie też dzisiaj 9+0 i też mam następną wizytę 16.04🙂

U mnie nikt nic nie zauważył, chociaż całą niedzielę byliśmy na sabacie rodzinnym u mojej babci🙂
Następna impreza rodzinna na początku maja i wtedy planujemy powiedzieć, bo już będę po prenatalnych.

Chyba był taki pomysł, że czekamy aż wszystkie ciążę będą mniej więcej potwierdzone i wtedy działamy🙂

Więc czekamy razem ✊🏼🤞🏼🍀

Cześć. Oby tym razem było wszystko dobrze, uważaj i dbaj o siebie, zwłaszcza, ze bardzo szybko po poronieniu zaszłaś w kolejną ciążę.
No i widzę, że nie tylko u mnie taka duza różnica wieku. Moja pierwsza córka właśnie skończyła 11 lat🙂

Hej. Mówiliście córce o ciąży? Ja w listopadzie powiedziałam synowi od razu po zrobieniu testu, a teraz jeszcze nie wie. Zresztą o wiele mniej osób teraz wie, jestem ostrożniejsza. W święta moja mama i babcia się domyśliły gdy zobaczyly mój brzuch. Trochę przytyłam w tamtej ciąży, która straciłam,potem po stracie dużo jadłam ze smutku i teraz ze stresu też jem.

Dziewczyny, czy któraś się zna, czy taki wynik jest ok, czy nie?

Wam też tak spada Tsh w ciąży? W poprzedniej na początki miałam 0.3, teraz mam już 0.24. Oczywiście mam już umówionego Endo i będę pod jego kontrolą.

Załączniki

• 2d772615-36ea-4701-b180-e864f80dbe27.jpeg
    2d772615-36ea-4701-b180-e864f80dbe27.jpeg
    21,1 KB · Wyświetleń: 70
Boze ja dziś mam kolejny zjazd silowy, tez macie tak czasem że ciezko wstac i cos zrobic? Odkad wrocilam od lekarza to leże i a to drzemka a to po prostu leże, nie mam siły totalnie dziś. Wczoraj byłam na 3 dłuższych spacerach a dziś dosłownie słabo mi. Nie wiem czy to ten cukier, mierzyć będę od jutra bo dzis i tak mi nic nie da . I nie mam apetytu ,wciskam jedzenie na siłe . Czuje sie jak by mnie walec rozjechał. 🥹

Ja też mam córki 11 i 7 i mąż chciał by już powiedzieć, a ja chce poczekać do prenatalnych. Nie chce im potem łamać serca bo wszystko już rozumią i wole im oszczędzić rozczarowań. A że moje córki muszą być pierwsze , to i reszta musi czekać 😅 przy drugiej ciąży mówiliśmy wcześniej,ale starsza córka miala 3 lata i nie rozumiała wszystkiego. Teraz obie są cwaniary, może coś podejrzewają kto wie. Ogólnie wiedzą że mama leży bo bolą ją plecy 😅

Cześć,to ja się przywitam, bo czytam Was od prawie 4 tygodni,odkąd zrobiłam test,ale do tej pory nic nie pisałam,ponieważ w styczniu straciłam ciążę w 12 tygodniu + 5.
Dziś 7 tydzień + 2. W czwartek miałam USG,widać było serduszko a od piątku nastąpił u mnie zanik mdłości, więc się przeraziłam i czwartkową wizytę przełożyłam na dzisiaj. Serduszko bije. Trudna jest dla mnie ta ciąża emocjonalnie. W listopadzie obdzwonilam całą rodzinę i znajomych a potem w styczniu ciężko mi było informować że już nie jestem w ciąży.
Mam 35 lat i 15 letniego syna. Mam nadzieję, że teraz wszystko się ułoży.
Ps. Chętnie dołączę do wątku prywatnego.
Hej a wiadomo z jakiego powodu strata?

reklama
Do góry